Můj čas na kafíčko

Zahraniční hotel skrýval strašidelné tajemství!

Když jsem se podívala pod postel, spatřila jsem něco hrůzného!

Nikdy nevíme, jakou podivnou minulost mají místa, která navštívíme.

Jezdila jsem pracovně na krátké cesty do zahraničí, hlavně do Německa. V jednom malém městečku mě tam potkala příhoda, která mě dodnes děsí.

Nebylo to žádné zvíře

Hotel, který jsem si předem našla na internetu, vypadal útulně a domácky. Byl nedaleko německo-rakouských hranic s krásným výhledem na Alpy v pozadí. Přijela jsem tam v podvečer po náročném dni, plném pracovních schůzek.

Necítila jsem se moc dobře a padla na mě jakási tíseň. Dávala jsem to ale za vinu své přecitlivělosti a přepracovanosti. Těšila jsem se, až si udělám ve svém jednolůžkovém pokoji v posledním patře hotelu pohodlí.

Nejprve jsem se naložila do vany a pak jsem si ještě chtěla chvíli číst. Klížily se mi ale oči a tak jsem zhasla lampičku a pomalu upadala do spánku. V tom jsem zaslechla zpod své postele jakýsi hluk.

V první chvíli jsem si pomyslela, že to může být myš nebo pavouk. Ani jeden z těchto živočichů mi nebyl příjemný, takže jsem rozsvítila a z bezpečné vzdálenosti jsem se pod postel podívala. Spatřila jsem děsivou věc: leželo tam mrtvé lidské tělo.

Vysvětlení bylo hodně temné

V prvním leknutí jsem málem omdlela. Nemohla jsem hrůzou ani křičet. Pak jsem si dodala odvahy a podívala se pod postel znovu.

Tělo tam ale už nebylo! Řekla jsem si, že se asi jednalo o halucinaci následkem těžkého dne. Když jsem se snažila znovu usnout, ozval se hluk znovu a všechno se opakovalo.

Běžela jsem dolů na recepci. Stará recepční, která měla službu, tím nebyla překvapená. Řekla mi, že právě v tom pokoji před mnoha lety došlo k nečekanému úmrtí jednoho muže a lidé občas vidí jeho přízrak.

Dostala jsem jiný pokoj, ale ani tak se mi přes všechnu únavu už do rána nepodařilo usnout. Při jakémkoliv podezřelém hluku jsem se roztřásla strachy. Doma mi můj strašidelný zážitek nikdo nevěřil.

Na jejich místě bych to asi také považovala za výmysl, jenže já jsem to doopravdy prožila!

Věra B. (58), Domažlice

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden