Moje šťastná hvězda

Zahrává si s několika muži naráz?

Moje šťastná hvězda

Ve vztazích nikdy příliš štěstí neměla. Herečka je náročná a většinou vybírá tak dlouho, až přebere. Nyní se ale měla znovu zamilovat, a to ne jen tak do někoho.

Zamilovala se DENISA NESVAČILOVÁ (29) do nesprávného muže? Smůla na chlapy ji provází celý život, avšak nyní to vypadá, že si kvůli nové lásce proti sobě poštve nejenom své kolegy.

Na začátku března letošního roku se kráska prořekla a přiznala nového přítele. Od té doby září jako sluníčko. Jenže kdo je ve skutečnosti onen muž, kterého před veřejností tak urputně tají? Denisa Nesvačilová (29) si zahrává s ohněm.

A údajně kvůli novému vztahu ohrožuje i natáčení seriálu Slunečná, v níž hraje jednu z hlavních rolí. Sama herečka ale odmítá cokoli ze svého soukromí prozradit. Osobní život je pro ni posvátná věc, leč v hereckých kuloárech existují lidé, kteří mluví naopak rádi a hodně.

O rozchodu věděli jen ti nejbližší

Se zatím posledním přítelem se Denisa rozešla v průběhu minulého roku. Vztah s muzikantem Janem Melíškem (33) trval necelé tři roky a o důvodech rozchodu herečka stále mlčí. Nikdy se s Melíškem

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden