Moje chvilka pohody

Zajíček a zralá žena

V současné době už není nic tak neobvyklého, potkat dvojici, kterou tvoří mladý muž a dáma kolem padesátky.

Ale pořád to někomu dělá problém. Přitom nad tím, že si starší muž najde mladou milenku, se nikdo nepodivuje. Ale starší a zralá žena a mladý muž? Tomu se diví téměř každý.

Dobře ví, co chce

Proč vlastně? Vždyť dnešní žena po padesátce už dávno není žádná „stará bába“. Je v dobré kondici, má obrovský nadhled, odrostlé děti z domu, je finančně zabezpečená, umí dobře vařit, má podle svého vkusu zařízený byt a je dostatečně nezávislá.

Její největší výhodou pro muže ovšem představuje to, že už nechce dítě a nečeká ani žádnou životní velkou lásku. Chce si prostě jenom užít příjemné večery, blízkost muže. A to jí může mladý muž splnit vrchovatě.

Chtějí žít naplno

Je velmi nepravděpodobné, že by se žena, která si celý život vybírala starší muže, najednou přeorientovala na zajíčky. Pokud se jí vždy líbili mladší muži, budou se jí líbit napořád. A určitě to nesouvisí s tím, že by v mladých mužích hledala syna nebo by potřebovala mít pocit převahy. Prostě jen chtějí žít naplno i ve zralejším věku.

Jen módní doplněk

Některé ženy si ve vztahu s mladými muži velmi libují. Jiným jde jen o snahu dokázat sobě i druhým, že na věku nezáleží. Chtějí držet krok s módními trendy, mezi něž zajíčci zkrátka patří.

Další by raději muže svého věku. Jenže kde ho vzít. Když všichni starší muži chtějí právě mladší ženy? Takže pokud jste sama a věříte si, nebojte se volit podle svého gusta.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden