Moje šťastná hvězda

Zákaz! Přijde Hanychová o kšefty?

Hanychová má za sebou soudy s tatínky svých holčiček. Co ji ještě čeká?

Znovu před soudem, tentokrát přišla Agáta Hanchová (39) o možnost ukazovat dceru Miu (6) na sociálních sítích. To jí může přijít pěkně draho!

Bývalý manžel Agáty Hanychové (39) chtěl docílit toho, že bývalá modelka nebude jejich společnou dceru Miu (6) ukazovat na sociálních sítích. Po vleklých sporech Jakub Prachař (40) dosáhl svého. Hanychová už nebude moci holčičku vyžívat k propagaci služeb a produktů ani ji mít při svých veřejných výstupech na sociálních sítích.

Nejprve velká láska, pak divoký a bolestný rozvod.

Což ji ale může stát část příjmů. Podle některých médií si někdejší vicemiss ČR přijde měsíčně na bezmála milion korun. Část z nich má právě díky svým výstupům na Instagramu. Povídá se, že bez Mii bude vydělávat mnohem méně. A aby toho nebylo málo, Hanychová musí smazat všechny fotky a videa ze sociálních sítí, na kterých Mia vystupuje.

Je spokojená

Pravda ale je, že soud udělal exmodelce v jedné věci také radost. Prachař jí totiž musí platit výživné 25 000 měsíčně – konkrétně 10 000 k rukám matky a 15 000 na účet dcery.

Zdá se, že dcera Veroniky Žilkové (62) je minimálně s druhým verdiktem soudu spokojená. Sama si totiž v minulosti stěžovala, že to s Prachařem nemá jednoduché a že jí na dceru dává málo peněz.

Podnikatel Miroslav Dopita (42) je jejím osudovým mužem.

Chystá se další rozvod?

Je otázka, jak to bude s Hanychovou a tatínky jejích dětí dál. Není žádné tajemství, že ukočila i soud s Jaromírem Soukupem (55), se kterým má Rozárku (1). Je tu ale jiný problém. Mluví se totiž o rozvodu s otcem syna Kryšpína (12), podnikatelem Miroslavem Dopitou (42).

Možná se tak nakonec potvrdí dřívější spekulace, že se před pár měsíci brali víceméně jen proto, aby mohla Hanychová před soudy působit jako spořádaná manželka a matka od kompletní rodiny.

Navíc se nedávno ukázalo, že Dopita může mít problémy s penězi, prý po něm dokonce jdou exekutoři. A taková partie asi není vodou na mlýn Hanychové. Kdoví, třeba bude brzy další muž a tatínek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden