Moje sladké tajemství

Zakouká se Jiří brzy do jiné?

O svou lásku musela herečka Adéla Gondíková (47), kterou diváci pravidelně vídají v seriálu Sestřičky Modrý kód, tvrdě bojovat.

A když už se mohlo zdát, že její manžel, herec Jiří Langmajer (54), se konečně usadil, teď aby se zase bála každého jeho odchodu z domova. Langmajer, který proslul svými nevěrami a bouřlivými vztahy, poslední roky prohlašoval, že ho právě Gondíková změnila.

Jenže jeho ego je pořád silné a hlásí se o slovo! V poslední době si Jiří několikrát povzdechl, že jeho mládí je nenávratně pryč a on se sentimentálně probírá starými fotografiemi a možná si připomíná život, který tehdy vedl. A přestože on sám si možná připadá starý, jeho fanynky se ho snaží přesvědčit o opaku.

„Osobně si myslím, že jste teď úplně nejvíc atraktivní. Už nejste takové mladé ucho, a hlavně jste skvělý herec a to je nejvíc,“ napsala mu například jedna z nich.

Bylo by tak možné, že si herec bude chtít dokázat, že je ještě pořád mužem plným síly, který dokáže okouzlit každou, přesně tak jak tomu bylo celý jeho život?

Nebyl by první, kdo se v takovém případě utrhne ze řetězu a ve snaze zastavit na chvíli čas si zničí manželství. Adéle tak asi nezbývá než doufat, že Jiří svá slova o napraveném hříšníkovi myslel opravdu vážně!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden