Moje šťastná hvězda

Zakoukala se do kolegy?

Na Tomáše Maštalíra ze seriálu Chlap pěje Jitka Ježková jen samou chválu. Podlehne mu nakonec?

Více než dvacet let stojí JITKA JEŽKOVÁ (43) věrně po boku svého manžela MILANA (56). Zdá se však, že nový seriál s prostým názvem Chlap by mohl jejich dosud spokojený vztah od základu změnit.


Herečku Jitku Ježkovou (43) si diváci pamatují nejspíš ze seriálu Doktoři z Počátků, nyní však září v novém seriálu televize Nova s názvem Chlap.


Sympatická blondýnka hraje spolu s předním slovenským hercem Tomášem Maštalírem (44) bývalý manželský pár, takže o nějaké ty intimnosti nebude nouze. A hlavní hvězda seriálu ji údajně okamžitě okouzlila.


Svého kolegu si velice pochvaluje.

Slavný idol vůbec neznala 

Přestože na svém rodném Slovensku patří charismatický Tomáš Maštalír mezi idoly ženských srdcí, u nás ho diváci ještě moc neznají. A nejen oni – dokonce ani Jitka Ježková dlouho netušila, kdo urostlý herec je, a musela si ho prý před natáčením vyhledat na internetu.

„Zjistila jsem, že je to jeden z nejslavnějších slovenských herců, tudíž jsem se za svou neznalost zastyděla,“ přiznala Ježková, která byla nakonec velmi překvapená. Nový kolega je totiž podle herečky obrovský sympaťák a hlavně profesionál každým coulem, což jí prý velmi imponuje.

Od chvíle, kdy se spolu ti dva ukázali před kamerou, na něj pěje blondýnka samou chválu. Má se snad její milovaný manžel Milan (56), se kterým má dceru Elišku (11), nečeho obávat?

Příjemně to mezi nimi jiskří

Ačkoli je Ježková v manželství údajně velice spokojená, Maštalír jí očividně pořádně učaroval. Podle herečky je mimo jiné také velice příjemný, pohledný a skvěle hraje.

Víc si snad ani Ježková přát nemohla. „Když spolu hrajeme, on se mi podívá do očí a něco mi říká, tak já mu v tu chvíli úplně věřím – a to mi leckdy říká různé věci,“ svěřila se. Je evidentní, že to mezi nimi příjemně jiskří.

Zůstanou manželovi jen oči pro pláč?

Ohrozí projekt její manželství?

Dokonce i divákům přijde, že jejich vzájemná náklonnost není pouze hraná. Je tak otázka, jestli by se nechala pobláznit slovenským fešákem, který se mimochodem oženil teprve celkem nedávno.

V roce 2018 si vzal po několikaměsíční známosti ve vší tichosti svou krásnou partnerku Kristínu (37). Později vyšlo najevo, že je brunetka těhotná. Dnes mají doma dceru Emmu (2), ta si však slavného tátu asi zrovna moc neužije.

Skončí to nakonec tak, že se oba nechají unést zakázaným ovocem a rozvrátí tím tak své rodiny, nebo jim postačí jen to, že o sobě budou tajně snít? Na to si budeme muset ještě nějakou chvilku počkat...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden