Moje šťastná hvězda

Zakoukala se do svého kolegy?

Seriál Duch přivedl MARTĚ DANCINGEROVÉ (30) opět do cesty ŠTĚPÁNA BENONIHO (37). Herečka sice tvrdí, že jsou jen přátelé, proslýchá se však, že to mezi nimi dost jiskří!


Fanoušci Ordinace v růžové zahradě 2 nepochybně uvítali, když se ukázalo, že v novém krimiseriálu Duch uvidí známou dvojici Martu Dangingerovou (30)Štěpána Benoniho (37). Ti dva si spolu zahráli pár v kamenické telenovele, teď společně honí zločince.


Postavy i děj jsou jiné, vztahy mezi herci se však nezměnily a stále jim to klape nejen po pracovní, ale i soukromé stránce. Zatímco oni tvrdí, že jsou jen přátelé a mají své rodiny, které by nikdy nerozbili, stále častěji se objevují náznaky, že si navzájem lhostejní rozhodně nejsou. Že by přece jen jeden druhému nakonec podlehl?


Doma se trochu míjejí 


Přestože je představitelka neohrožené policistky Radky na obrazovce jako doma, o jejím soukromí se příliš nemluví. Jen málokdo tak ví, že už několik let žije s partnerem, rovněž hercem Markem Pospíchalem (44), a vychovávají společně syna Antonína (5). Herečka se už před časem svěřila, že se doma trochu míjejí, zejména s ohledem na svoji práci.


„Spíš nám je někdy líto, že si na společné hrací večery vyplýtváme hlídání Toníka a pak už třeba nejdeme spolu někam sami,“ přiznala s tím, že s Pospíchalem mívají takové rande za účasti divadelního souboru, mnohdy navíc v kontroverzních maskách a kostýmech.


Soukromí tak mnoho nemají, což by se mohlo na jejich donedávna harmonickém vztahu začít podepisovat. Pak už je to jen krůček k tomu, sklouznout k touze po něčem nebo někom jiném. 


Lamač dívčích srdcí 


Navzdory tomu, že zanedlouho oslaví Štěpán Benoni čtyřicítku, vypadá stále jako rozverný mladý kluk. Fanynkám a dost možná i kolegyním láme srdce i přes to, že je od roku 2013, kdy si vzal svou partnerku Vladimíru (38), ženatým mužem.


„Se Štěpánem jsme spolu hráli už v Ordinaci. Umíme na sebe reagovat, podržíme se, nebo se povzbudíme,“ rozplývala se Marta, která prý může na  pohledném kamarádovi oči nechat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden