Moje sladké tajemství

Zakoukala se do svého šarmantního kolegy?

Mluví se o tom, jestli herečka Alice Bendová (45) nenaruší svůj vztah s mladým Michalem Topolem (33). Zřejmě s ním totiž nechce dítě a k tomu všemu se proslýchá, jestli se tajně nezakoukala do kolegy.

Vypadá to, že se herečka Alice Bendová (45) poslední dobou příliš upnula na své herecké kšefty. Teď ji pravděpodobně velmi těší účinkování v novém seriálu Kameňák. Dokonce zmínila, že už natáčí další prozatím utajovaný film.

Alice je velmi krásná žena, která nemá o nápadníky jistě nouzi.

Jak je vidět, tak se nestačí příliš věnovat svému mladému partnerovi Michalu Topolovi (32). Není divu, když má Alice práce nad hlavu. Nenaruší to nakonec jejich vztah? Našla konečně to, co jí schází? Ihned v prvních dílech Kameňáku se Bendová musela pořádně odvázat, protože ji čekalo celodenní natáčení erotických scén s hercem Martinem Dejdarem (54).

Některé zdroje dokonce uvádějí, jestli náhodou jejich postelové hrátky neodstartovaly to, že teď spolu ve skutečnosti vedou milostný románek. Dejdar je považován za jednoho z nejvíce charismatických českých herců.

Sama Bendová řekla, že se jí s ním spolupracuje velmi dobře a má ho prý ráda. Navíc by nebylo vůbec podivné, kdyby Alici přitahoval Martin, ve kterém možná vidí silnou mužskou oporu. Kdoví, jestli herečce neschází právě starší partner, který má už utříbený pohled na svět.

Chce si ji pojistit děckem

Jak ale na její dovádění reaguje Michal? Ten se zřejmě těžko vypořádá s tím, že jeho přítelkyně vždy přijme role, kde musí ztvárňovat lehtivé okamžiky v náručí šarmantních herců.

Topol by si s Alicí jistě rád brzy založil vlastní rodinu.

Patrně mu ani není moc příjemné, že nyní Alice neustále lítá po zakázkách a příliš se mu nevěnuje. V zákulisí se také spekulovalo o tom, že si patrně Michal chtěl vydupat na Alici společné miminko. Sám se totiž prozatím nemůže pochlubit žádným vlastním potomkem.

Jenže ona už jednou zmínila, že se na třetí dítě necítí a přijde jí to v jejím věku nezodpovědné. Možná, že pro to Topol nemá pochopení a Bendová prchá před rodinnými problémy za prací. Pravdou však je, že utíkáním Alice problémy nevyřeší, ale akorát oddálí.

Užírá se minulostí

Co když ale Michalovi dojde trpělivost a nebude už tak tolerantní? Pravděpodobně se Alice bojí dalších velkých závazků. Své údajně sehrálo nešťastné manželství s Václavem Bendou (42).

To se totiž tak nepříjemně vyhrotilo, že dvojice na sebe potom neustále navzájem veřejně plivala špínu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden