Moje sladké tajemství

Záletný režisér si pořídil nemanželské dítě

Moje sladké tajemství

Ačkoli se nové lásce nejprve bránila, novému nápadníkovi nedokázala odolat!

Když se Veronika Freimanová (65) dozvěděla o nevěře svého manžela, život se jí zhroutil jako domeček z karet. Vše bylo o to horší, že aféra záletného režiséra nezůstala bez následků.

Herečka Veronika Freimanová (65) na své okolí vždy působila jako neuvěřitelně pozitivně naladěný člověk s báječným smyslem pro humor. Vždy se jí také vyhýbaly skandály, což je ve světě showbyznysu přece jen výjimka.

Neměla nouzi o zajímavé role

Veronika tvrdě pracovala, a protože jí sudičky nadělily i pořádnou dávku talentu, neměla nikdy nouzi o zajímavé role. Už jako dospívající dívka si tak zahrála v tehdy velice populárním seriálu Kamarádi, později přišly role v televizních pohádkách a oblíbených cyklech Malý pitaval z velkého města a Co teď a co potom? Tu největší slávu jí ale přinesla postava maminky Dvořákové ze stošestidílného seriálu

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden