Můj čas na kafíčko

Záletný Vízner vyměnil partnerku za mladší!

Opustil svou početnou rodinu kvůli nové milence, které je jen pouhých 24 let!

Ani nastartovaná osmá dekáda herce Oldřicha Víznera (70) nemůže zastavit! Místo, aby si konečně užíval klidného života se svou přítelkyní herečkou Vendulkou Křížovou (45), se kterou má tři stále ještě nezletilé děti z celkových šesti potomků, vrhá se do dalšího milostného dobrodružství.

Svou novou o šestačtyřicet let mladší lásku našel stejně jako před dvaceti lety v divadle. Myslí to vážně, nebo se jedná jen o nějakou chvilkovou slabost? „Není pravda, že bych se úplně odstěhoval, ale s rodinou už moc nejsem,“ uvedl na pravou míru Oldřich. Pravdou je, že zrovna věrnost nikdy nebyla jeho silnou stránkou, takže není divu, že Vendulce už tentokrát došla trpělivost a sbalila záletnému Oldovi kufry. Něco podobného se před lety stalo i jeho první ženě herečce Janě Šulcové (70).

Ta Vendulce nepřeje nic špatného. Už jen proto, že za jejich rozchodem nestála, ale menší rýpnutí si také neodpustila. „Vidím, že rozvod bylo to nejlepší, co mě mohlo potkat,“ nechala se slyšet jeho první bývalá žena. Tehdy řešila celou situaci alkoholem a nechybělo moc a sáhla i po heroinu. Skončí jeho v pořadí třetí partnerka stejně?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden