Můj kousek štěstí

Založí rodinu se sukničkářem? Ajajaj!

Zůstaňme při zemi... Třeba by jí stačilo hezké miminko, a navíc krásné alimenty

Daniela Písařovicová (43) upřímně přiznala, že by velice ráda založila rodinu, neboť jí život bez dítěte připadá prázdný. S kým by ji ráda založila, to je víc než jasné.

Proto působí úsměvně, že se moderátorka Daniela Písařovicová (43) odpovědi neobratně vyhýbá. „Já jsem se nikdy moc o soukromí nebavila. Jestli je to partner na založení rodiny, či ne, to si s dovolením nechám pro sebe,“ odvětila na otázku, zda je oním tajemným neznámým, s nímž by si přála miminko, hudebník Ondřej Brzobohatý (39).

Vzhledem k tomu, že to ví celá republika a štěbetají si to i vrabci na střeše, je trošku trapné, že pravdu tmavovláska nedokáže říci nahlas. A soukromí už dávno žádné nemá, část ztratila, když se rozhodla pracovat v televizi, a zbytek v době, kdy se sblížila s muzikantem, jehož manželkou v té době ještě byla Miss World 2006 Taťána Kuchařová (34).

Nicméně je tu další problém: Co na to Brzobohatý? Bude se mu chtít hnízdit? Sotva. Přiznejme si otevřeně, že tenhle dvakrát rozvedený muzikant není ten správný hnízdící typ, o čemž by bývalé ženy mohly dlouze a poutavě vyprávět – ostatně Taťána o tom občas vypráví a dost při tom zuří. Přát si miminko zrovna s ním je poněkud lehkomyslné, není-liž pravda, bláhová Danielo?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden