Můj kousek štěstí

Zaměstnavatelé, máte o ni zájem?

Kdo jí dá vydělat?

Dominika Gottová (48) nutně potřebuje peníze. Kdo jí ale nabídne odpovídající práci? Zájem projevila o kariéru na diplomatické půdě, ale nevzali ji!

Zoufale potřebuje práci. Má spoustu nápadů, kde a u koho se o ni ucházet, ale zatím nic z toho neskončilo úspěchem. Rozhodla se třeba oslovit bývalého ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (35), který přesídlil do Finska, kde vykonává funkci velvyslance České republiky.

Odmítl ji

A právě tato studená severská země je Dominičin druhý domov. Vojtěchovo telefonní číslo měla ještě z dob, kdy se v Česku krátce zabývala produkcí a kontaktovala jej kvůli rozhovoru do médií.

Teď se jí hodilo, ale zaradovala se předčasně. „Pan Vojtěch mi bohužel napsal, že momentálně není na ambasádě žádná volná pozice, že není možnost se mnou nyní navázat spolupráci,“ smutně konstatovala.

Pro tebe

Stejně tak selhal pokus sehnat džob s pomocí všeuměla Petra Vojnara (46), který produkoval píseň Pro tebe, na níž se Dominika umělecky podílela. Tmavovlasý fešák pro ni aktuálně nic zajímavého nemá.

„Řekli jsme si, že vyhodnotíme, jak to fungovalo, jak se nám to povedlo. Zatím to jde, jak jsme si to představovali. Nic není na stole, ale také jsme si neřekli, že už ne,“ pronesl patřičně tajemně.

Poté zmizel do San Franciska a zoufá si, že mu zašantročili kufr, v němž schraňoval prášky na spaní. Je s podivem, že tak známá osobnost, jakou je nejstarší dcera Karla Gotta (†80), stále nemůže nalézt odpovídající zaměstnání.

Nepřijali ji ani do žádné z finských bezpečnostních agentur, ač, jak tvrdí, úspěšně složila předepsané zkoušky. Snad až Česká televize konečně obnoví pořad Nedělní chvilka poezie, mohla by se v něm Dominika uplatnit. Hezky recituje, jak se ukázalo díky písni Pro tebe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden