Můj čas na kafíčko

David Gránský se zamiloval, a tak musel skončit?

Bylo opravdu velké překvapení, když pohledný herec ze seriálu ZOO David Gránský (31) oznámil, že na čas v seriálu skončí.

Odvůdnil to tím, že chce méně pracovat a více se věnovat své rodině. Tomu se ale chce jen těžko věřit a šušká se, že důvod je úplně jiný. Zamiloval se tam snad do své kolegyně, a proto raději skončil?

Michaela Petřeková (25).

Že by ho už manželka omrzela?

David Gránský už spoustu let žije ve vztahu s majitelkou pražské optiky Nikolou Gránskou (29). A právě ona má být podle mnohých spekulací důvodem, proč musel natáčení ZOO přerušit.
O Gránského je mezi ženami velký zájem dlouhodobě, ale právě v ZOO měl mít hodně blízko ke své kolegyni Michaele Petřekové (25).

Zvláštní konec

Povídá se, že se do něj herečka zamilovala, a možná proto musel Gránský v seriálu skončit. Petřeková totiž není ani zdaleka první žena, se kterou je v rámci ZOO spojován.

V minulosti to byla také mladičká herečka Michaela Pecháčková (19), s níž natočil spoustu intimních scén. Pecháčková si navíc spolupráci s ním často velmi pochvalovala a vypadalo to, že je do něj zamilovaná.

Intimní scény s expartnerkou

Spojován byl také se svou bývalkou a aktuálně vdanou herečkou Michaelou Tomešovou (31). I s tou v seriálu zažil milostné scény, a nebylo jich zrovna málo. A je jasné, že když sleduje Nikola Gránská svého muže po boku takových krásných dívek, jednoduše nemůže být v klidu.

A dalo se asi i očekávat, že jí jednou dojde trpělivost a dá mu nůž na krk. Je s ním vlastně od začátku jeho herecké kariéry. A postupem let se samozřejmě jejich vztah musel změnit. Vždyť během těch let posbíral spousty fanynek, které by daly cokoli za to, aby byly na místě jeho manželky.

Divačky si ho přímo zamilovaly

Určitě mu chodí spousta nabídek na rande na sociálních sítích. Uvidíme, zda ale jeho pauza v ZOO něco vyřeší. Pokud bude chtít svou manželku podvést s jinou ženou, tak si bezpochyby příležitost najde.

Oblíbený seriál totiž rozhodně není tím jediným, na čem v poslední době pracuje a kde má možnost se setkat s atraktivními kolegyněmi.

A klidně i krásnějšími, než jsou Petřeková s Pecháčkovou. Nikola Gránská se tak musí mít neustále na pozoru a dělat vše pro to, aby si pohledného manžela udržela. A to i navzdory tomu, že spolu mají syna Matea, jemuž bude brzy jeden rok.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden