Moje šťastná hvězda

Zamiloval se do jiné herečky!

Zprvu to vypadalo, že jsou si ONDŘEJ BROUSEK (41) a ADÉLA GONDÍKOVÁ (49) souzeni. Po šesti letech manželství ale hudebník matku svého dítěte opustil kvůli jiné ženě.


Přestože Adéla Gondíková (49)nad jeho zálety občas přivřela oči, její předchozí manželství s Ondřejem Brouskem (41) nakonec nevydrželo. Zdálo se, že jsou spolu šťastní, a Adéla mu porodila dceru Nelu (18). On ji pak ale beze studu poslal po šesti letech od svatby k vodě, protože se zamiloval do jiné ženy.


Lásce neporučil


Hudebník ze skupiny Monkey Business a herec se totiž tenkrát zakoukal do své kolegyně Anny Remkové (42), kterou si později vzal za manželku a založil s ní rodinu. S nevěrou si však podle všeho příliš těžkou hlavu nedělal, naopak mluvil o velké lásce.


S Ondřejem se brali v roce 2002 a vypadalo to, že je to navěky.

A zatímco Brousek byl zamilovaný až po uši, Gondíková nesla jeho zradu velmi těžce a prozradila, že spolu v té době nebyli schopni vůbec mluvit. Později se Adéla nechala slyšet, že čas všechny rány zahojil a že se i nadále stýká s exmanželovou rodinou.

Byla mu sama nevěrná?

Ostatně ani Gondíková neměla být v manželství s Brouskem úplná světice. Ještě před jeho odchodem k Anně herečku novináři načapali, jak si na večírku užívala s tanečním choreografem Janem Tománkem (51). Alkohol prý tekl proudem a Gondíková byla jako utržená ze řetězu.

Manželé spolu mají dva potomky.

Společně pak vyrazili na hotelový pokoj. Nicméně Gondíková následně tvrdila, že tam na ně čekala Tománkova manželka a že k ničemu nedošlo. Na pořízených fotografiích to ale nevypadalo, že by ti dva byli jen kamarádi, spíš přesně naopak. Brousek tenkrát Adéle její rozverné chování prý odpustil. Později jí ale vše vrátil i s úroky...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden