Moje šťastná hvězda

Carmen Mayerová se zamilovala do herce až na druhý pokus

Moje šťastná hvězda

Když potkal svou životní lásku, do oka mu zrovna nepadla. A bylo to vzájemné. Osud je ale nakonec svedl dohromady.

Manželství PETRA KOSTKY (84) je pevné jako skála už 50 let. Ne vždy to prý byla procházka růžovým sadem, ale lék, který si doma ordinují s CARMEN MAYEROVOU (78), funguje znamenitě.

Když Per Kostka (84) potkal svou partnerku Carmen Mayerovou (78), byli oba v podstatě zadaní. Poprvé je osud svedl dohromady při kamerových zkouškách ve zlínském filmovém studiu. Tehdy prý ale jiskra vůbec nepřeskočila, prostě se sešli dva kolegové.

Carmen dokonce po létech přiznala, že ji Petr vlastně ani moc nezaujal, protože jí připadal trochu protivný a nafoukaný – jednoduše si to takhle nepředstavovala.

Vyšlo to až na druhý pokus

Pak se ale ocitli ve společném angažmá v Městských divadlech pražských a připravovali se na letní představení Šeherezády ve Valdštejnské zahradě. Právě tam se Kostka se svou budoucí manželkou sešel, aby se s ní lépe seznámil, a jiskra

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden