Můj čas na kafíčko
Zamilovala se do staršího podnikatele?
Zamilovala se do staršího podnikatele?

V posledních měsících se herečka ze seriálu Ulice Ilona Svobodová (63) v rozhovorech svěřila s tím, že by ráda poznala ve svém životě ještě jednoho fajn chlapa.

A povídá se, že skutečně měla štěstí a potkává se s jistým starším podnikatelem. Bude to právě on, kdo jí opět ukáže, že když muž miluje, může tím ženu rozzářit a učinit ji šťastnou?

Petr Skoumal (†76).

Tají novou lásku?

Svobodová nikdy neměla problémy se seznamováním, a dalo se očekávat, že pokud bude chtít, sama dlouho nezůstane. S oním podnikatelem se měla údajně seznámit v jedné galerii, kam si šla prohlédnout výstavu.

Ihned si měli padnout do oka a zjistit, že mají mnoho společného. Herečka se ale zatím nechce novým partnerem pochlubit, protože ho ještě dostatečně nepoznala a bojí se, aby nepřišlo zklamání.

Oplakala odchod partnera

Ono se ale není čemu divit, jelikož si v minulosti prošla okamžiky, které by nejspíš ona sama nepřála ani svému největšímu nepříteli. Nedávno tomu byl přesně rok, co herečce zemřel její milovaný partner, architekt Petr.

Už když ho poznala, tak věděla, že jim osud vyměřil opravdu málo času. Architekt byl vážně nemocný, měl rakovinu a lékaři mu dávali tři měsíce života. Nakonec se ale ukázalo, že je láska skutečně mocná čarodějka. Prognózy lékařů se totiž ani zdaleka nevyplnily.

Bojovali do poslední chvíle

„Byli jsme spolu šest let. Možná jsem byla trochu motor a tím svým motorem a optimismem jsem průběh nemoci trochu zpomalila,“ zavzpomínala si Ilona nedávno.

Po jeho odchodu byla samozřejmě smutná, a ještě víc v okamžiku, kdy zjistila, že architektovy dcery vyměnily u nich doma z nějakého neznámého důvodu zámky. Herečka si tak z domova nemohla vzít ani své osobní věci. Nebylo to bohužel poprvé, co pochovala svého milovaného muže.

Manžela moc milovala

V roce 2015 jí zemřel manžel, známý hudební skladatel Petr Skoumal (†76). Strávili přitom společně v manželství krásné celé čtvrtstoletí. Skoumala dlouho vnímala jako svého pana Božského, a kudy chodila, tudy ho chválila.

Jeho ztráta pro ni tak byla před osmi lety velkým šokem a bolestí, která nikdy úplně nepřebolí. Jestli však tohle vše dokázala Ilona Svobodová hodit za hlavu, pak má náš velký obdiv. A pokud skutečně má nového partnera, ze srdce jí přejeme, aby jim láska vydržela co možná nejdéle.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz