Moje šťastná hvězda

Zamilovala se do svého kolegy?

Moje šťastná hvězda

Jaké tajemství skrývají seriálové hvězdy CHANTAL POULLAIN (64) a ROBERT JAŠKÓW (51)? Mají společného víc, než si lidé myslí.

Potkali se před kamerou díky seriálu Ordinace v růžové zahradě. A hned při první společné scéně mezi nimi údajně přeskočila jiskra.

Chantal Poullain (64) má sice už věk na to, aby se stala babičkou, duchem a vzhledem je stále mladá a muži jsou z ní celí paf. Nejinak tomu bylo prý i v případě Roberta Jaškówa (51). I ten byl z Poullain unešený. Hned si měli padnout do oka a najít společnou řeč.

Pravda vyšla najevo až po letech?

Tehdy se psal rok 2017, dnes už se k sobě chovají jako staří známí, kteří se znají celý život. Až nyní se ale začalo mluvit o tom, že ti dva spolu údajně prožili vášnivý románek.

Dobře to prý ale tajili, proto na jejich vztah nikdo nepřišel. Nebo si to alespoň mysleli. Nyní vyplouvá na povrch, že někdo přece jen zjistil, jak to mezi nimi zřejmě

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden