Moje šťastná hvězda

Zamilovala se do zadaného fešáka?

Celá republika stojí při ní. A vypadá to, že boj o holý život vyhrála. Čím však ANIČKA SLOVÁČKOVÁ (24) trpí nyní? A kdo se jí snaží uškodit?

Prodělala vážnou operaci a také chemoterapie. Nyní to konečně vypadá, že po zdravotní stránce je z nejhoršího venku. Přesto se musí mít Anička Slováčková (24) na pozoru.

Nejenže se nemoc může kdykoli vrátit, ale zřejmě má mezi svými přáteli nebo kolegy někoho, kdo se ji snaží před očima veřejnosti, ale i v soukromém životě naprosto zničit.

Anička se sice snaží nic neřešit, odpočívat a aspoň zlehka pracovat, ale bohužel stále nemá po svém boku muže, který by jí pomáhal. Nebo snad už někoho takového našla a jen se snaží své štěstí utajit?

Před kamerou poznala lásku

Jak je známo, Anička hraje jednu z hlavních seriálových postav Ordinace v růžové zahradě. Mezi kolegy si našla spoustu kamarádů a možná i nejednu platonickou lásku.

Před pár týdny se spekulovalo nad tím, zdali se náhodou nezamilovala do fešáka Ivana Luptáka (33), do něhož měla být zamilovaná i v seriálu. Někteří ji ovšem spojovali také s Patrikem Děrgelem (31).

Zda to byly jen čiré pomluvy, nebo na tom byla přece jen špetka pravdy, ani jeden z nich údajně nepotvrdil, avšak ani nepopřel. Anička je totiž známá tím, že si své soukromí bedlivě střeží a Děrgel je zase ženatý muž, který nechce, aby ho někdo, byť jen letmo spojoval s jinou ženou.

Pomluvy neberou konce

Bohužel jsou mezi námi zlí a nepřejícní lidé, kteří se snaží uškodit, kdykoli to jen jde. Sotva se objevila v médiích zpráva, že je na tom herečka po zdravotní stránce mnohem lépe a léčba pokračuje nad očekávání dobře, už údajně někdo z jejího okolí, či snad ze štábu seriálu přišel s tím, že Anička tají, s kým v současnosti randí.

Oním mužem má být další její kolega z Ordinace v růžové zahradě Štěpán Benoni (35). Jenže i ten je ženatý. A letos dokonce oslaví s manželkou Vladimírou (36) sedmileté výročí.

Benoni je jistě velmi charismatický muž, který může mít každou ženu, na kterou si ukáže. Anička by nebyla první ani poslední, která by se do něj zamilovala. Jenže on je však své ženě podle všeho vždycky věrný.

Samozřejmě se říká, že sedmý rok bývá pro páry krizový, a tak je také docela možné, že se to týká i Benoniho a jeho manželky. Proč by se nemohl do Aničky zamilovat? Vždyť i ona je krásná a chytrá.

Jenže někdo jí štěstí nepřeje, a tak o ní tvrdí, že se Benonimu snaží údajně zničit manželský vztah zcela úmyslně, a to proto, že jí měl jednou po natáčení odmítnout poté, co se odhodlala ho pozvat na kávu.

Přesto to ale měla zkoušet znovu a podle jistého člověka mu dokonce měla i psát. Kvůli těmto řečem teď Slováčkové nemůže přijít Benoniho manželka na jméno. Dokonce měla svého muže přemlouvat k tomu, aby seriál opustil. Protože se ale jedná o hlavní zdroj jeho příjmů, striktně to odmítl.

Co ji drží nad vodou?

Její kamarádi se ale shodují v tom, že s někým v současnosti opravdu randí. Jenže se soukromými záležitostmi se svěřuje jen úzkému okruhu lidí. A to, že by randila s Benonim je tak stále ve hře!

Nebo snad její srdce bije pro jiného? Na to si asi budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. Slováčková sama už několikrát řekla, že je pro ni nyní prioritou hlavně odpočinek po nemoci a také práce.

Ta byla také tím jediným, co ji v posledním půl roce drželo nad vodou, ale kvůli koronavirové krizi na ni stejně musela zapomenout, což snášela velmi těžce. Nebylo to náhodou hlavně kvůli tomu, že se nemohla stýkat se svým novým vyvoleným?

Je příliš hrdá

Nyní se ovšem i její život vrací do starých kolejí. Zase začíná točit a žít společenským životem. Vydechnout si ale nemůže. Čeká ji totiž velmi nejistá budoucnost. Právě kvůli řečem, které se vedou ohledně údajných milostných pletek s Benoninim či Děrgelem.

Seriáloví tvůrci totiž mají váhat nad tím, zdali pro ni bude v Ordinaci ještě místo. Pomluvy nikdy nedělají dobré vztahy na pracovišti, naopak vytvářejí velmi dusnou atmosféru, kdy jedni stojí při ní a druzí by ji nejraději prokleli pouhým pohledem.

Kdyby však Anička musela ze seriálu odejít, byla by to obrovská škoda. Bezpochyby si tak výraznou roli zaslouží. Navíc jí vydělává na živobytí.

Sice má ve svém hereckém repertoáru pár dalších rolí, zejména muzikálových, ale rozhodně se příjmy z této práce nevyrovnají těm, na které si přijde jako seriálová hvězda.

Naštěstí stále existuje více lidí, kteří stojí za ní a podporují ji, jak jen se dá. Bohužel ale její hrdost kolikrát nezná mezí a dozajista by raději odešla ze seriálu a vzdala se své životní lásky, než aby se musela obhajovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden