Můj čas na kafíčko

Zamilovala se Sára do nepravého muže?

Můj čas na kafíčko

Když něco chce, umí si za tím tvrdě jít. A to nejen v práci, ale i v osobním životě. Dokázala by ale kvůli svému potěšení zničit fungující rodinu?

Krásná herečka Sára Rychlíková (23) je pár týdnů zadaná. Nově tvoří pár se svým kolegou ze seriálu O mě se neboj Vojtěchem Vodochodským (28).

Tomu se tak podařilo to, co v seriálu ne. Sbalit atraktivní mladou dívku, která je snem spousty kolegů, a mužů obecně. V kuloárech se ale vedou řeči o tom, že je to jen její zástěrka.

Miluje ve skutečnosti někoho jiného?

Ve skutečnosti má být Rychlíková zamilovaná do někoho úplně jiného. A hovoří se o muži, který je ženatý a má rodinu! Asi bychom jen těžko hledali muže, kterému nepřijde hvězda seriálů O mě se neboj a Dobré zprávy atraktivní.

Sára má dokonalou postavu, sexy hlas, a navíc také působí hodně energicky. Miluje sport a aktivní život, tudíž je jako stvořená pro nějakého kulturistu či sportovce. Ačkoli možná někdy v minulosti o takového muže Rychlíková stála, momentálně její postel zahřívá

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden