Můj kousek štěstí

Zamilovali se do sebe díky SMS zprávám

Můj kousek štěstí

Vzhledem k tomu, že má Ljuba Krbová za svou tři manželství, mohl by si kde kdo myslet, že měla nejspíš hodně divoké mládí. Ve skutečnosti tomu ale bylo trochu jinak.

Představitelka Aničky Liškové ze seriálu Ulice je z početné rodiny. Kromě ní měli rodiče ještě další čtyři děti, což hlavně maminku velmi zaměstnávalo, tudíž se od Ljuby očekávalo, že bude se třemi mladšími bratry pomáhat. Jak sama herečka říká, navzdory tomu, že měla tři bratry, moc se toho od nich o mužském světě nenaučila.

„Oni mi spíš od mužů svou existencí na čas dost odpomohli,“ svěřila se a dodala, že zatímco ostatní děvčata na konzervatoři chodila do vináren řešit své první lásky, učit se kouřit a pít, ona byla na pískovišti s důchodci a hlídala brášky. Na bohémský život jí nezbýval čas.

„Byla jsem kvůli tomu trošku zaostalá a zůstala jako poslední panna v ročníku,“ směje se s odstupem času. Nakonec si láska ale

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden