Moje šťastná hvězda

Zamilovaní až po uši?

Začíná to mezi nimi jiskřit? Je více než jasné, že vztah mezi hercem Jiřím Krampolem (82) a moderátorkou Zuzanou Bubílkovou (68) už není jen čistě pracovní.

Ze začátku se spolu začali stýkat proto, že chtěli rozjet společný projekt. To se jim povedlo, mají svůj humorný pořad v televizi, a do toho také začali psát společnou knihu.

V rukávu mají mít údajně i další společnou práci, kterou ale zatím drží pod pokličkou. Jsou spolu v denním kontaktu, a proto není divu, že přátelství začalo pomalu, ale jistě přerůstat v lásku.

Cítí k sobě něco víc?

Jak se k tomu vyjádřil Krampol? Ovdovělý herec, který minulé léto přišel o milovanou manželku Hanku (†59), se údajně lásce nebrání, ba naopak.

Zuzana byla navíc ještě o něco víc konkrétnější. „Jsme kamarádi. Rozumíme si, nevím, co se vyvine,“ pronesla na adresu Krampola Bubílková. Oba dva k sobě očividně něco cítí, ale zatím tomu chtějí dát čas.

Kdoví, třeba se z nich stane nový hvězdný pár. Bubílková už ale jasně vytyčila hranice. „Když se s někým sejdu, musí mít svůj byt,“ prohlásila. A byt Krampol má.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden