Moje sladké tajemství

Zamilovaný Adrian Jastraban se vrací do Ulice!

Jsou jen kolegové, nebo něco víc?

Diváci seriálu Ulice už nemusí smutnit. Dobrodinec Bedřich Liška se příští sezonu vrací! Že by se jeho představiteli zastesklo po dlouholeté kolegyni Ljubě Krbové (65)?

Té to má s manželem Ondřejem Neffem (78) už nějakou dobu skřípat. Prý doplácejí na rozdílné povahy a větší věkový rozdíl!

Může letité přátelství přerůst v lásku?

Věděl, že se vrátí

Už když herec Adrian Jastraban (55) před dvěma lety odcházel, požádal scenáristy, aby jeho postavu nenechali zemřít. A teď je za to jistě rád! S Krbovou k sobě měli vždy blízko. Navíc herečka to teď doma údajně nemá zrovna ideální.

Zatímco si touží užívat života a cestovat po světě, Neffa už nic takového neláká a má rád svůj klid. Na dlouhé cesty tak Krbová vyráží o samotě, což jí podle jejích slov vyhovuje.

Proč ale pak bere s sebou kamarádku? Krbová je živel, který potřebuje pořád poznávat svět, a postarší Neff už jí zřejmě nestačí.

Toužila po dítěti

Možná si dnes více než kdy dřív uvědomuje, jak rozdíly mezi nimi ovlivnily její život. Dříve si přála pro dceru Annu Marii (37) sourozence. S Neffem se sice potkala v době, kdy ještě mohla pomýšlet na děti, ale to nevyšlo. A tak chtěla dítě alespoň adoptovat.

„Je mi to líto, člověk nemůže mít všechno. Je naprosto nezbytné, aby byli oba partneři stoprocentně zajedno,“ svěřila se před lety smutně.

Opravdu jsou jen dobří přátelé?

Nejspíš i proto se začalo spekulovat, zda se herečka nezačala poohlížet někde jinde, aby našla tolik potřebné rozptýlení. A právě tehdy přiznala, že se jí stýská po kolegovi Adrianovi Jastrabanovi!

Ten se má teď zcela nečekaně před kameru do Ulice vracet. Je to právě kvůli ní? Je možné, že jsou po těch letech jen dobrými přáteli, ale zdroj z jejich okolí tvrdí, že právě u něj nachází tolik potřebné pochopení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden