Moje sladké tajemství

Zamiluje se v ZOO?

Chodí jí psaníčka, zatím odolává!

Je plnoletá pár měsíců, ale už je hvězdou televize! Hlavní role v seriálu ZOO přinesla Michaele Pecháčkové (18) slávu a velkou pozornost.

Mladinká herečka musí teď čím dál častěji čelit návrhům mnohých nápadníků. A nejen to, všichni čekají, koho představí jako svého partnera, protože půjde o její první velkou známost!

Chodí jí milostné zprávy

Sama herečka přiznala, že denně jí chodí pozvánky na rande. „Je to příjemné,“ tetelí se herečka. Přiznává ale, že ne na všechny zprávy tohoto typu odpovídá.

Je půvabná, sympatická, ta nebude dlouho sama.

„Když přijde nabídka od někoho, kdo nemá ani profilovou fotku a ani nevím jeho jméno, tak na to většinou nereaguju,“ říká. Pokud se ale muž slušně představí, a ještě přiloží svou fotku, zdá se, že by u krásné blondýnky mohl mít šanci. Partnera po svém boku totiž zatím nemá.

Kdo to bude? Sama Míša je zvědavá

„Já bych řekla, že na svoji první velkou lásku teprve čekám,“ přiznává Michaela. Jenže má nevýhodu v tom, že by ji chtěl ulovit i kdejaký muž toužící po slávě.

Bude jejím vyvoleným herec ze seriálu?

Proto by bylo lepší, kdyby si nabrnkla někoho z kolegů. Na place si prý výborně rozumí s Davidem Gránským (30) či Šimonem Bilinou (26). Ten první je však ženatý a brzy se dočká prvního potomka.

Musí se připravit i na nepěkné zprávy

Navíc, ač by to jistě málokdo hádal, ho s mladou kolegyní dělí výrazný dvanáctiletý věkový rozdíl. Tak že by Šimon? Nebo úplně někdo jiný? Na to je zvědavá jistě i Míša, která se však musí připravit i na to, že jí budou chodit i nemravné návrhy. To ke slávě bohužel patří.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden