Moje šťastná hvězda

Zanevře na svou práci?

Když herečka ze seriálu Slunečná Veronika Arichteva (33) oznámila, že je konečně v jiném stavu, jeho tvůrci už to pochopitelně dávno věděli.

Veronice tak dali těhotenství i do scénáře, aby mohla natáčet, co nejdéle to půjde. Teď mají mít ale údajně obavy, aby ale jejich dohodu dodržela.

Sama totiž přiznala, že by ráda pracovala, ale má o miminko strach. Není tajemstvím, že se herečka s manželem Biserem (43) o dítě snažila skutečně dlouho.

Termín má v září

Těhotenství zatím prožívá skvěle, užívá si ho, ale kdoví, jak to bude dál. Termín porodu má Arichteva v září a nějaký ten týden před porodem bude chtít nejspíš trávit doma v bezpečí.

Jako prvorodička si asi netroufne riskovat, aby jí voda praskla přímo na place. Chce být co nejvíc odpočatá, aby porod zvládla na jedničku. A po něm bude logicky také doma.

Bude ji živit manžel?

Co když se ale ani pak nebude chtít vrátit? Mateřská láska by jednoduše mohla být silnější než ta k práci. Vedle bohatého manžela by rozhodně nestrádala.Jinak by ale reagovali režiséři a scenáristé, kteří by museli vymyslet jiný plán.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden