Moje šťastná hvězda

Zanevřela na lásku

Jedna z nejkrásnějších hereček SABINA LAURINOVÁ (48) na muže zřejmě definitivně zanevřela a rozhodla se víc věnovat svým dcerám. Má ale jedno velké trápení.

Krásná Sabina Laurinová (48), která nyní září v hvězdném seriálu Sestřičky Modrý kód, kde ztvárňuje jednu z hlavních rolí, je raději v práci, než aby si našla nového muže. Už v něm účinkuje pěknou řádku let a zdá se, že jí seriál přirostl natolik k srdci, až kvůli tomu zapomněla na svůj osobní život.

Má milence?

Už několikrát se spekulovalo, zda Sabina nemá v zákulisí Sestřiček románek s jedním pracovníkem ze štábu. Ukázalo se ale, že zřejmě ne. Herečka většinu svého volného času mezi natáčením tráví se svými kolegyněmi, Kristýnou Frejovou (49) a Adélou Gondíkovou (47) anebo si telefonuje se svými dcerami.

Zdá se tak, že se před muži nadobro uzavřela, jinak si to totiž už nelze vysvětlil. Přestože už jí táhne na padesát, pořád má kolem sebe spoustu nápadníků. Ona ale očividně nemá zájem. A nejspíš se bojí, že by se mohla zase jenom zklamat.

To se jí totiž stalo v jejím posledním vážném vztahu s Karlem Kameníkem (64). Po jejich rozchodu trvalo dlouho, než se herečka dala psychicky dohromady.

„Už nikoho nevyhledávám. Miluji to, co dělám, a zatím mi nic nechybí. Hlavně že mám svoje holčičky,“ prohlásila nedávno. Muži bohužel nejsou jediné téma, které jí nedá spát. Tím dalším jsou totiž finance.

Musí hodně šetřit!

Každého nějak zasáhla pandemie. A sympatická Laurinová není výjimkou. Protože seí zavřeli všechna divadla, musela se se svými dětmi uskromnit. „Každá žena, když se stane matkou, tak se snaží vytvořit dětem hnízdo, které bude zajištěné.

Je jasné, že musím šetřit, už jen kvůli situaci, ve které jsme se všichni ocitli,“ řekla herečka. Teď by se jí nějaká kačka navíc hodila. Kdyby však měla partnera, tak by na všechno nemusela být tak sama.

Hledá nové role?

Mezi jejími kolegy se proslýchá, že jí role v Sestřičkách nestačí. Podle některých by potřebovala ještě nějakou roli, která by jí vytrhla trn z paty. Nebylo by ale lepší pustit si do života nějakého muže?

Je sice jasné, že bolest, kterou si prošla, nejde jen tak zahnat mávnutím ruky. Neznamená však, že když se jí to stalo jednou, stane se tak i podruhé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden