Moje šťastná hvězda
Zanevřela na všechny muže?
Zanevřela na všechny muže?

Celý její život nebyl žádnou procházkou růžovou zahradou. Někdo by si snad mohl pomyslet, že herečka Vilma Cibulková (56) si k sobě nevybírá správné muže. Skutečnost je ale taková, že ani jedno manželství jí nevydrželo a ani žádný další vztah.

Chce být raději sama, nebo to ještě nevzdala? Jedné z nejlepších českých hereček se po kariérní stránce nesmírně dařilo, nicméně v jejím soukromém životě to takové rozhodně nebylo. Vždyť si prošla i dvěma vztahy se ženatými muži.

MÁ SMŮLU NA NESPRÁVNÉ MUŽE?

Jedním z nich byl režisér Petr Kracik (61) a poté i herec Karel Heřmánek (72). Dalším problematickým mužem v jejím životě měl být prý duševně nemocný režisér Miroslav Macháček (†69), kterého ale ještě stihla opustit před jeho smrtí.

Krátce poté se Cibulková vdala a porodila dceru Šimonu (26). Jenže manželství nejspíše nebylo moc šťastné a možná i proto se údajně potácela v dlouhodobé závislosti na alkoholu. Tvrdí se, že před lety podstoupila dvouletou protialkoholní léčbu v Bohnicích.

Poté se tomu měla vyjadřovat tak, že léčbu vnímala spíše jen jako o něco Vilma Cibulková delší dovolenou. Poté, co se vrátila zpět k manželovi, údajně otěhotněla znovu, ale bohužel potratila. To byl zřejmě poslední hřebíček do rakve jejich lásky, která po této události vyhasla.

SPOJIL JE ALKOHOL?

Několik let po jejím boku stál také úspěšný a známý herec Miroslav Etzler (54), se kterým ale žádného potomka neměla. Přestože se zdálo, že manželství Vilmy a Miroslava nic zásadního netrápí a soužití je převážně harmonické, zlí jazykové tvrdili, že tyto dva spíše pojil jejich velmi kladný vztah k alkoholu.Nakonec se i tento vztah definitivně rozpadl kvůli Etzlerově nevěře.

VZTAHY JÍ NEVYCHÁZEJÍ

Krátce poté žila několik let s jazzovým baskytaristou Pavlem J. Rybou (58), ale ani tohle soužití nedopadlo šťastně.

Možná i proto se rozhodla herečka o svém soukromí na veřejnosti nemluvit a další partnery či milence raději pro jistotu zapírat. Několik let tak nikdo neví, jestli má nějakého partnera nebo ne. Spekuluje se, že možná se rozhodla naplno věnovat své práci, kterou tolik miluje.

Stále si shání role v seriálech, naposledy se objevila ve Specialistech. Třeba doufá, že mezi novými kolegy najde konečně spřízněnou duši. Muži jí stále leží u nohou, ona si však ráda nechává zadní vrátka. A to je možná chyba.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz