Moje šťastná hvězda

Zanevřela nakonec na všechny muže?

Na jednu stranu SIMONA STAŠOVÁ (66) tvrdí, že by mohla zestárnout po boku bývalého muže, na tu druhou už prý partnera nepotřebuje.


Tři nevydařená manželství má za sebou Simona Stašová (66). Herečka ale tvrdí, že má dodnes se všemi bývalými partnery dobré vztahy. Sama však uznává, že většina z nich patrně ztroskotala jen kvůli ní.


„Já jsem svý mužský umilovala k smrti, udusila jsem je svou láskou,“ přiznává Stašová s tím, že dnes už vidí věci trochu jinak než dřív. I přesto se ale nechala slyšet, že si za svůj život užila tolik milostných vzplanutí, že už to nejspíš stačilo. Znamená to snad, že na vztahy definitivně zanevřela a zůstane navždy sama?


Simona Stašová se synem Markem.

Budoucnost si malovala narůžovo

Přitom to ještě nedávno vypadalo, že se bude konat velký návrat k bývalému muži. Stašová totiž, jak jsme vás již informovali, svěřila, že by ráda dožila ve společnosti Eusebia Ciccottiho (64), s nímž má syna Marka (35). S tím se dodnes pravidelně stýká a zdálo se, že si po letech k sobě opět našli cestu i po jiné stránce, než je jen starost o jejich potomka.

Jejich vztah podle všeho kdysi ztroskotal na velké vzdálenosti, a ačkoli spolu byli celých osm let, Simona se za ním nikdy nepřestěhovala, byť mu to údajně slíbila. Nedávno se ale začalo říkat, že by mu nakonec přece jen ráda vyhověla.    Nyní je ovšem znovu ticho po pěšině.

Všechno nakonec přehodnotila?

Těžko říct, co se tak náhle stalo. Je ale dost možné, že začal herečku sžírat strach. Nejen s Eusebiem, ale i s Pavlem Skpřípalem (65), otcem syna Vojtěcha (26), má totiž opravdu nadstandarní vztahy.

A očividně jí došlo, že by mohla opakovat ty samé chyby jako v minulosti a tím přijít o velice vzácné přátelství. Co bude však dál? Skutečně jí postačí, že bude mít se svými exmanželi jen dobrý vztah a už nikdy na vlastní kůži nepocítí, jak umí láska zahřát u srdce?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden