Můj kousek štěstí

Zaplatí jí fanoušci dovolenou v Dubaji?

Až do lukrativní oblasti v Perském zálivu utekla před covidovými opatřeními modelka Andrea Verešová. Ta už krátce po Novém roce se svojí rodinou vzala nohy na ramena.

Jejich odlet popohnal jistě i skandál, který způsobilo údajné erotické video, na němž měla být známá modelka spolu se svým manželem Danielem Volopichem (56). Oba tehdy vše popřeli a rozhodli se raději strávit další měsíce daleko v prosluněné Dubaji.

Nenakupuje, prodává!

Andrea coby influencerka rozhodně nelení a svůj Instagram denně zásobuje načančanými fotkami, kde si užívá přepychu známého letoviska. Ale kdo by si myslel, že jen relaxuje na pláži a nakupuje oblečení, mýlil by se. Je jasné, že tento luxus určitě stojí nemalé peníze.

A i když je její muž známý boháč, doba je zlá. Modelka se proto rozhodla, že pomůže s rodinnou kasou a rozjela vlastní byznys.  Na sociálních sítích, tak nyní krom sebe vystavuje také oblečení ze svého e-shopu. A kde jinde by se tak hezky propagovalo než v prostředí písečných dun či bělostných pláží? To se to pak prodává!

No nekupte to... Víte, kolik stojí tyhle plavky? Ani se neptejte! Andrea Verešová (40) si je může dovolit.

Stojí oni za to?

Pokud máte dostatečný kapitál, můžete si koupit nejrůznější originální kousky od triček s podobiznou Verešové až po teplákové soupravy. Na ty Andrea v dnešní době dost sází, a jak sama uvádí, nejsou to žádné obyčejné teplákovky.

Jsou „krásné, praktické, pohodlné a hned vyprodané“. Možná by se v tomto případě hodilo doplnit ještě další přídavné jméno – předražené! Stojí 4400 Kč. Modelka navíc neváhá vše propagovat se slovy „Udělejte si radost, my za to stojíme“. Ano, život v Dubaji něco stojí. Čili fanoušci Verešové musí sáhnout do kapsy...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden