Moje šťastná hvězda

Záplava jarních barev na váš stůl

Aranžujte jako profesionálka!

Není nad to na počátku jara posnídat u stolu plného veselých pestrobarevných květů. Naladíte se tak na nový den stejně, jako kdybyste si udělali procházku přírodou. Neváhejte tedy a vyrobte si originální vázu, která potěší vás i vaši návštěvu.

Pokud jste někdy chtěla vyzkoušet aranžování, nastal vhodný čas! Navíc vás jistě potěší, že postup výroby je rychlý, jednoduchý, nestojí skoro žádné peníze a výsledek je ohromující! Připravte si větší mísu s vystouplým okrajem, lepící pásku, nůžky a čerstvé jarní květiny.

K aranžování budete potřebovat tulipány a další květiny rozličných barev.

Postupujte jako na obrázcích: do misky nalijte vodu a izolepu nastříhejte na delší proužky. Těmi pak postupně polepte horní část mísy tak, aby izolepa vytvořila mřížku. Konce jednotlivých proužků izolepy zatlačte pod vystouplý okraj mísy tak, že nebudou vidět, nebo mísu dokola polepte barevnou izolepou, která konce izolepy skryje a vaše mísa zároveň získá ozdobný lem.

Lepící páska na misce udrží květiny na místě.

Pak už stačí jen opatrně zasunovat a aranžovat květiny mezi proužky izolepy. Tímto způsobem vytvoříte velký puget, který bude díky izolepě krásně držet tvar. Dokonalé!

Od aranžování se nebudete moct odtrhnout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden