Můj kousek štěstí

Zapomíná Eva Holubová na manžela?

Potíže s pamětí.

Prožila chvíle hrůzy, které se na ní možná neblaze podepsaly. Herečka ze seriálu Jedna rodina byla svědkem nepříjemné dopravní nehody. Nemá žádné zranění, utrpěla však šok.

Eva Holubová (65) přiznala, že od té doby má výpadky paměti. „Nemohu si na některé chvíle vzpomenout. Mám je jako v mlze,“ postěžovala si na sociální síti s tím, že dočasnou amnézii dosud znala pouze z filmů.

S mužem už to nefunguje?

Vyděšená herečka si podle všeho nepamatuje nejen odpoledne spojené se zmíněným incidentem, ale ani následné večerní představení. Není to přitom poprvé, kdy se u ní takové potíže objevily.

Fotek s manželem není mnoho, do společnosti ho herečka často nevodí.

Začalo to prý už v době, kdy podruhé prodělala covid. Najednou se jí špatně učil text a jak to vypadá, je to spíš horší, než aby se cokoli zlepšovalo. Což může mít pro hereččinu kariéru fatální důsledky.

Navíc se povídá, že jí nijak nepřidává ani atmosféra doma. Přes třicet let žije po boku manžela výtvarníka Miroslava Zdeňka (66), ale povídá se, že v poslední době to mezi nime neklape.

Nůž na krk?

Podle některých informací se neshody začaly objevovat už před několika měsíci, když Holubová manžela po velmi dlouhé době vyvedla do společnosti. U tohoto páru se už totiž stalo pravidlem, že manžel herečku na akce obvykle nedoprovází.

Povídalo se však, že výtvarníkovi už začalo vadit, že se o něm mluví jako o paní Columbové. O partnerce legendárního poručíka Columba ze stejnojmenného seriálu sice taky každý slyšel, ale nikdo ji nikdy neviděl.

S Bohumilem Kleplem často hráli partnery, v soukromí jsou dobrými přáteli.

Herečka se tak náhle mohla ocitnout pod velkým tlakem, a tak se rozhodla, že manžela do společnosti začne brát. Bohužel se ale spekuluje, že to ničemu nepomohlo a jejich rozepře mohou být hlubšího rázu.

Navíc se vedou řeči, že manželé jsou spíš jen dobří kamarádi, než aby je stále spojovala obrovská láska. Nakonec, nebýt legendárního režiséra Miloše Formana (†86), který je v roce 2009 v USA ke sňatku „donutil“ a sám je oddal, možná by dodnes svoji nebyli.

Dostatečně silní

„Můj muž říká, že jsme si na sebe zbyli,“ uvedla Holubová. Na druhou stranu už společnými silami překonali řadu problémů a vždy zase se zase dokázali vzchopit. Snad na to herečka nezapomíná a bude i tentokrát dostatečně silná, aby s manželem vše zvládli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden