Moje šťastná hvězda

Zapříčinily snad vážnou krizi Rybové peníze?

O jejich krizi se šušká už nějaký ten pátek. Nyní to ale vypadá, že má Linda Rybová (48) oprávněné starosti. Říká se totiž, že by už brzy mohla skončit v nekonečné Ulici, což by bylo pro jejich rodinný rozpočet hodně špatné.

Navíc se nedávno prořekla, že si vždycky přála, aby mohla být jenom ženou v domácnosti, z čehož vyplývá, že zřejmě není moc spokojená s tím, kolik její manžel David Prachař (65) vydělává. Opravdu by je mohly rozdělit peníze?

Manžel prý neustále dělá mrtvého brouka.

Upletli si na sebe bič

Už když byly jejich dcery Rozárka (20) a Josefína (19) malé, pořídili si manželé starý mlýn v Malé Lečici, který dali společnými silami dohromady. Jenže to stálo také spoustu peněz. Když dítka povyrostla a do party ještě přibyl nejmladší František (16), museli chtě nechtě oázu klidu opustit a vrátit se zpátky do Prahy, kde děti chodily do školy a kroužků.

To je ovšem také stálo nemalé peníze. I proto se prý Rybová upsala nekonečným seriálům, aby náhodou neskončili na dlažbě.

Vůbec nepomáhá

Jistě, oba ještě hrají v divadle, Prachař sem tam dostane i nějakou filmovou roli a momentálně slaví velký návrat do Specialistů, herečka ale údajně trne strachy, aby jim to stačilo. Navíc ji má štvát i fakt, že místo toho, aby jí manžel pomohl s náhradním plánem, raději obráží fotbalové zápasy nebo se zavře do svého ateliéru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden