Moje šťastná hvězda

Zaprodala se? Čím si vydělává na živobytí?

Moje šťastná hvězda

Ze svých sociálních sítí si udělala slušný byznys. K herectví se nevrátí?

Dvojnásobná maminka ANDREA RŮŽIČKOVÁ (36) ještě minulý rok prohlašovala, že nikdy nebude vydělávat díky dětem. Nedělá teď ale přesně tohle?

Velmi jí záleží na tom, aby nic z jejího soukromého života neuniklo na veřejnost. Nebo tomu tak alespoň donedávna bylo. Jenže poslední rok a čtvrt s koronavirem ji nejspíš dost neblaze poznamenal, zejména co se finanční stránky týká.

Andree Růžičkové (36) začíná asi téct do bot, neboť je na mateřské a svým dětem se věnuje natolik, že žádnou dlouhodobou roli, která by ji připravovala o společný čas s rodinou, nemíní přijmout. Proto se rozhodla vydělávat jiným způsobem, a to díky sociálním sítím.

Peníze se jí jen hrnou

Jako mnoho ostatních hereček propadla kouzlu fotografií a videí, které sdílí se svými fanoušky. Protože už má na sítích téměř

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden