Můj kousek štěstí

Zařídí slova o nevěře svatbu?

Je to jen rafinovaná nátlaková hra? Na výsledek si rádi chvilku počkáme...

Na dotaz, jak by řešila nevěru ve vztahu, reagovala docela překvapivě. Prý se to může stát a svět se nezboří. Jak má ta slova ale pochopit otec jejích dětí? Může to být i takové nenápadné varování... 

Vnadná herečka, pro kterou má značná část mužských fanoušků označení „macanda“, dělá dojem, že si s reakcemi na zvídavé dotazy novinářů velkou hlavu nedělá. Co na srdci, to na jazyku, dalo by se říci. I její nedávné vyjádření k otázce partnerské nevěry se tváří, že za ním není třeba hledat jinotaje.

„Pokud jde o nějaké jednorázové uklouznutí, no tak co? Jsme přece jen homo sapiens. To se holt může stát,“ pokrčila rameny.

Jakpak asi na tahle slova reagoval přítel Vojtěch Štěpánek (37), šéf činohry Národního divadla moravskoslezského? Připravuje si snad matka jejich dvou holčiček Dorotky (2) a Rozárky (1) půdu pro své erotické dobrodružství, nebo je to naopak vstřícné gesto pro partnera?

Aby si sám bez obav užil, vždyť o co jde? Slova, kterými Kristýna Leichtová (35) reagovala na novinářský dotaz, jak by se zachovala na místě své postavy v seriálu 1. mise, se zdála být ukázkou vysoké diplomacie.

Leichtová se Štěpánkem si žijí ve vztahu očividně spokojeně, ovšem možná vidíme jen špičku ledovce. Pan ředitel je jistě v nemalém pokušení, v hereckém souboru se to krasavicemi jen hemží, a zrovna tak svůdná Kristýna musí dostávat výzvy k flirtům na každém kroku.

Jak je vidět, doma nemá stání a po hlavní roli v horkém hitu televize Prima skočila tygřím skokem. S nadskázkou lze říct, že to „odnese“ Jan Dolanský (43), se kterým se má líbat.

To oba profesionálové hodlají ustát bez mrknutí oka, jsou už prý na to zvyklí. Lze ovšem soudit, že se Vojtěchovi Štěpánkovi při pohledu na ně tep přece jen zrychlí. Nebleskne mu v té chvíli hlavou, že by si svou milou mohl, kromě dělání dětí, pojistit oficiálně, úřední listinou s kulatým razítkem?

O ruku ji stále nepožádal, a to ani na nedávné dovolené ve slunném Chorvatsku. A tak přišla její slova o nevěře... Třeba jako takový malinko zdvižený ukazováček, co by se mohlo stát. Možná to přece jen byla ukázka vrcholné ženské diplomacie a strategie...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden