Můj kousek štěstí

Zařídila mámě vítězství!

Můj kousek štěstí

Sedm let byla Anna Slováčková (25) chtě nechtě součástí skandální kauzy, kterou jí připravili její rozhádaní rodiče. Teď se zdá, že už je konečně po všem, a ona neskrývá radost. Povedlo se jí něco?

A je to! Legendární saxofonista Felix Slováček (78) dostal kopačky od milenky Lucie Gelemové (38), a jeho rodina v čele s manželkou Dagmar Patrasovou (65), si může oddechnout. Vztah, který trval sedm let, provázely už od samého počátku rozepře a tahanice.

Felix opustil svou ženu kvůli mladší malířce a pro rodinu to znamenalo zátěž, se kterou se Dagmar dlouhá léta nemohla vyrovnat. A nejen ona! Novou partnerku svého otce nepřijaly ani jeho děti Anna a Felix ml. (37). Ani po dlouhých letech ji nevzali na milost, nechtěli se s ní vídat a nechtěli

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden