Moje šťastná hvězda

Zařídila výnosný kšeft i pro své děti

Uživit velkou rodinu není vůbec jen tak. O tom by mohla dlouze vyprávět herečka Lucie Benešová (47), kterou si diváci oblíbili v úspěšném seriálu Slunečná. Benešová je totiž matkou čtyř dětí a je jasné, že provoz takové domácnost spolkne opravdu hodně peněz.


A protože minulé dva roky herečce i jejímu manželovi Tomáši Matonohovi (50) jasně ukázaly, že je potřeba mít úspory, protože kdykoli se mohou zase ocitnout bez příjmu, chytla se rodina svojí šance.


Peníze se sypou


Benešová si je dobře vědoma toho, že její hezká a diváky oblíbená tvář se dobře prodává. A když se navíc někde objeví s celou rodinou, její fanoušci jsou radostí bez sebe. Tak proč toho nevyužít a nazapojit do výnosného podnikání i nejmladší členy rodiny.


Přijala tak lákavou nabídku od jedné ze zdravotních pojišťoven a stala se její tváří nejen ona, ale i Matonoha a jejich děti Štěpán (14)Lara (8). Ti jsou svým slavným rodičům velmi podobní a podle všeho jim zájem médií vůbec nevadí.


Navíc si jistě přijdou na hezkou sumu a to se jim nepochybně velmi líbí. A jelikož si Benešová rodinnou spolupráci velmi pochvalovala, je dost pravděpodobné, že nebyla poslední.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden