Můj kousek štěstí

Žárlí na něho jako šílená...

Kdo nežárlí, nemiluje, říkává se. Na druhou stranu ale ten, kdo žárlí přehnaně, končívá i v blázinci. Podle seriózního průzkumu bylo či je partnerovi nevěrných 37 % zadaných tuzemských mužů a žen.

O procentu nevěrných režisérů statistiky mlčí, ale podle toho, co se o mužích této profese říká, to nebude žádná velká sláva. Veronika, manželka Bisera Arichteva (44), neskrývá obavy. „Jsem trošku žárlivá,“ připouští.

Starosti maminy

„Přílišné kontrolování a hloupé lezení do telefonu jsem si, myslím, už dost vybila předtím, než jsem potkala Bisiho.“ To je šokující prohlášení. Režisérovi seriálů Vyprávěj, První republika či Kukačky nezbývá než doufat, že manželčina nezdravá zvídavost skutečně patří minulosti.

Veronika a Biser se seznámili během natáčení seriálu Vyprávěj, což v herečce nutně budí podezření, zda manžel není podobně aktivní i při práci, kde ona, nyní na mateřské dovolené s maličkým Lukou, najednou chybí.

Bude koketovat?

Ale i kdyby se zrovna nestarala o miminko, nechtěla by s partnerem spolupracovat. „Už delší dobu nehraju v ničem, co manžel natáčí. Natočili jsme První republiku a od té doby nic,“ naznačuje, že ji nebaví poslouchat narážky o protekci.

Tím pádem už ale nemá Bisera pod kontrolou. Pokud bude umělec s bulharskými kořeny koketovat „na place“ s nějakou tou dlouhonohou blondýnou, Veronika už si pořádek nezjedná. Mimoto manželovi vyčítá, že on na ni naopak vůbec nežárlí.

Nevěřícně vzpomíná na StarDance, kde tančila s Michalem Necpálem (34). Jejich rumba byla podle herečky skoro pobuřující. „Když jsem doma ukazovala video z příprav manželovi, říkal, že musíme ještě přitvrdit a mít rty blíž u sebe a podobně,“ podotýká s údivem. Tehdy se těšila, že si konečně trochu zažárlí i Biser, a vyrazilo jí dech, že radil, aby beztak necudný tanec ještě zvýraznila.

Daleko od mobilu

Naštěstí se přesto zdá, že vztah herečky a režiséra je pevný v základech. „Když se točila scéna, ve které nesu tác s hrníčky, klepaly se mi ruce a ty hrnky se začaly o sebe úplně neuvěřitelně kvrdlat,“ vzpomíná Veronika na doby, kdy se sbližovali. Důležité je držet se co nejdál od jeho mobilu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden