Můj čas na kafíčko

Žárlivé scény kvůli ctitelům?

Můj čas na kafíčko

Oba jsou rodinné typy, přesto se jejich vztah zkomplikoval. A má to překvapující důvod! Zdá se, že se mají tak dobře, až jsou oba rozmazlení.

Tomáš Matonoha (50) na své rodině nešetří a už vůbec nešetří na sobě. Díky televizní soutěži a seriálové roli jeho ženy Lucie Benešové (46) se zdá, že herecký pár nemá vážné starosti. Ale je to opravdu tak? A kvůli čemu se hádají?

Jablkem sváru se mezi výřečným hercem Tomášem Matonohou (50) a lepou blondýnou Lucií Benešovou (46) stal jejich oblíbený karavan, který nechal herec vyrobit na míru před třemi lety. Už jím projeli kdeco, ale letos v zimě byl jedinou záchranou, když chtěli na hory.

Herečka si samozřejmě představovala rodinnou dovolenou, ale pak Tomáš vybalil záměr, že si pojede v rámci blížících se padesátin do Špindlerova Mlýna s kamarády. Nakonec se dohodli, že první víkend pojede na pánskou jízdu a další víkend spolu někam na běžky.

První víkend proběhl dle dohody, jenomže následující herec předem oznámil, že se mu běžky nehodí – ať Lucie jede s dětmi. Naštvaná herečka pak obvolala dvě kamarádky a vyrazily na dámskou jízdu, děti nechala manželovi na krku.

Když si pak dámy v Jizerkách zaběhaly, začaly vesele popíjet ve vyhřátém karavanu, ale v noci ouha. Matonoha údajně

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden