Můj čas na kafíčko

Žárlivé scény kvůli Slunečné?

Můj čas na kafíčko

Chtěla koupit starý domeček u moře na Sicílii, ale nakonec si pořídila pozemek v Jizerských horách!

V seriálu Slunečná hraje sexy herečka Lucie Benešová (46) vnadnou a ráznou hospodskou Rózu, bývalou prostitutku, která se s chlapy rozhodně nemaže! Její manžel Tomáš Matonoha (49) prý trpí u milostných scén své ženy. A co ona?

Krásná herečka Lucie Benešová (46) okouzluje svými vnady mužské diváky, kteří se prý jen kvůli ní dívají na seriál, který na Primě trhá rekordy ve sledovanosti. „Ve Slunečné jsme na statku taková parta ,‚křáplých", jak říkám. Já, bývalá prostitutka Róza, Honza Šťastný (55) je alkoholik a Filip Blažek (47) je zase zavalený exekucemi,“ směje se.

Lákal ji někdy život na venkově? „Venkovský styl života je mi blízký, ale musím dodat, že jsem si ho nikdy nevyzkoušel a dlouhodobě s vidin o u toho, že by to mělo být napořád. Něco jiného je, když někam přijedete jen tak na měsíc o prázdninách, a něco jiného je, když byste na tom místě měli nastálo žít.“

Čtyři děti a dům plný práce

S manželem Tomášem Matonohou (49) vychovala nejstaršího syna Luciána (23), kterého má s expartnerem, hercem Filipem Blažkem (47), v létě se oženil a Lucie čeká, že jí možná už brzy udělá

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden