Můj kousek štěstí

Žárlivé scény řeší podivnou poezií

Jde z role do role a hází úsměvy na všechny strany. Aby ne, je jednou z našich nejobsazovanějších hereček. Maska úsměvu ale tají strach. Role manželky by mohla být ohrožena.

Herečka Veronika Khek Kubařová zažívá v současné době pomyslnou zlatou éru kariéry. Poté, co vyhrála poslední řadu soutěže StarDance se jí nabídky na filmové role jen hrnou.

Kvůli pandemii nemůže sice nyní hrát ve svém domovském Dejvickém divadle, ale z toho těžkou hlavu mít nemusí. Naopak, může být ráda, že divadla jsou zavřená a ona tak může trávit více času se svým manželem, který coby režisér bývá v divadle od nevidím do nevidím.

Ví, proč žárlí

Kubařová chytře využila fakt, že většina kolegyň v jejím věku teď řeší spíše těhotenství než práci. Konkurence se tak nemusí bát, tedy alespoň v tomto směru. Jiné to ale je na domácí sféře, jelikož její manžel Pavel Khek jako divadelní režisér tráví až moc času po boku mladých nadějných hereček, a to žárlivé Veronice nedá spát.

Kdo komu dřív ublíží?

„Můj manžel na mě moc nežárlí, já na něj docela ano, na všechny ty mladé herečky, se kterými zkouší,“ přiznává otevřeně sama Veronika a dodává, že svůj vztek nejčastěji řeší skleničkou vína a skládáním poezie. Ovšem, kdo by čekal něžné verše o lásce, je na velkém omylu.

V jedné z básní dokonce vyjadřuje touhu, udeřit svého muže žehličkou. A to už vyvolává řadu spekulací. Nejen o manželském štěstí, ale i náladách jinak vždy usměvavé herečky. Je vidět, že jí manželův kontakt s mladšími kolegyněmi hodně hýbe žlučí.

Mluví z ní zkušenost

Je naprosto jasné, že se herečka mladé konkurence bojí. Ví o tom své. Nebylo jí ještě ani osmnáct, když během natáčení filmu Rafťáci zamotala hlavu o sedmnáct let staršímu režisérovi Karlu Janákovi (50). Ten se tehdy do mladinké Veroniky tak zbláznil, že neváhal opustit svou ženu s dvěma dětmi.

Ač to nikdo nečekal, vztah jim vydržel osm let. Tedy do té doby, než se Janáka rozhodla vyměnit za o trošku mladší model režiséra a začala si s Khekem. Má pro jejich profesi zkrátka slabost! Ale nyní se pochopitelně bojí, že jí karma všechno vrátí i s úroky. Aktuálně uzavřená divadla jí hrají do karet.

Manžel totiž nemůže režírovat žádnou novou inscenaci a zůstává tak zavřený doma, kde si ho jeho žárlivá žena může hezky ohlídat. Jakmile se ale opět rozběhne kolotoč divadelního světa, začnou u Kheků zase těžké časy.

Dost napínavá domácí idylka

On bude celé dny zavřený s mladými herečkami v divadle a ona bude doma popíjet víno a skládat nenávistné básně na jeho účet. To je idyla!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden