Můj čas na kafíčko

Žárlivec Vojtek nespouští sexy Petru z očí! Uteče mu za mladším?

Věkový rozdíl patnácti let si pomalu vybírá svou daň! Dupne si Petra, nebo bude poslušně plnit jeho rozkazy?

Místo zamilované idylky se mezi známou hvězdou seriálu Vyprávěj Romanem Vojtkem (46) a pohlednou herečkou Petrou Vraspírovou (30) stahují pomalu, ale jistě černá mračna. Roman na mladou přítelkyni prý moc žárlí a ta musí čekat, třeba kam ji vezme nebo co jí dovolí vzít na sebe! Udělá tomu přítrž?

Všichni očekávali, že s prolomenou oslavenou třicítkou pohledné muzikálové herečky Petry Vraspírové (30) přijde od jejího o patnáct let staršího přítele známého herce Romana Vojtka 46)žádost o ruku a svatba. Jenže k ničemu takovému se Roman zatím nemá. Místo toho spíš začíná svou milovanou hlídat na každém rohu a rozhodovat i o tom, s kým se bude bavit nebo o čem. „Dneska mě Roman moc nechtěl s sebou vzít, když viděl moje šaty. Možná by byl radši, kdybych šla na takovou party v pytli,“ nechala se blondýnka slyšet na jedné z posledních společenských akcí, kam dorazila v kraťoučkém saku a svůdných zaječích ouškách. Všichni muži v sále tak zůstali na vysokou krásku civět a toho si samozřejmě všímá také Roman. Ten asi doma po tomhle výstupu začal určovat jasná pravidla a Petra se jich zatím bez připomínek drží. „Koukat se může jen on. Vždycky mi říká: Jsi jenom moje,“ tvrdí s úsměvem. Možná je jí zatím příjemné, že její partner o ni má zájem. A vzhledem k předchozím Romanovým excesům, kdy těsně před porodem opustil svou exmanželku Terezu (37), se takové chování může Petře těžko zdát jako romantické. Otázkou ale zůstává, kam až takovou posedlost po vzájemné kontrole nechají oba zajít.

Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp. Platí to i u ní?

Začne ji zavírat na zámek?

Zatím spolu tráví veškerý čas. Hráli spolu v několika muzikálech Rockym, Ať žijí duchové! i Mamma mia!. Odstartovalo snad Romanovu žárlivost, když se Petra nechala ze začátku roku nachytat při vášnivém tanečku završeným polibkem s kolegou Pavlem Režným (27)? I když by Roman jako herec měl chápat, že celý románek proběhl pouze v rámci představení Horečka úterní noci, nadšený z toho asi nebyl. Roman se proto rozhodl pro romantické gesto a svou lásku vyvezl letos už podruhé za hranice. „Když máte za chlapa berana, který řekne: Jedeme!, tak mlčky sbalím a neodmlouvám,“ poslouchá na slovo svého miláčka Petra. Jejich dovolená vedla až do dalekých Spojených arabských emirátů. Je to z jeho strany jen taktika, jak Petru uchránit od očí místních ctitelů? Z jeho komentářů na sociálních sítích je jasné, jak moc ji zbožňuje a chce ji mít jen pro sebe. „Další den v ráji s andělem,“ komentoval jednu z fotek od moře.

Vedle svého mladšího muzikálového kolegy Petra očividně září.

Odhalené fotky jeho krásky?

Nikdy! Odhalené fotky jsou vůbec pro Romana něco, co nedokáže skousnout. Případné lehce lechtivé fotky pro nějaký pánský časopis jsou pro něho naprosto nepřijatelné. „Do toho bych asi nešla. Roman by mi zpřerážel všechny ruce a nohy,“ popsala Petra do detailu následky toho, kdyby se rozhodla ukazovat všem na odiv. On sám si přitom nemá vůbec na co stěžovat. Zástupy fanynek se totiž kolem vítěze první řady StarDance stále motají ve velkém. A Roman si nenechá ujít žádnou příležitost, aby se pochlubil s fotkami z exotické dovolené na sociální síti, kde vystavuje své svalnaté opálené tělo nebo dělá přemet na pláži. „Jdu do toho jako zamlada. Věk je jen číslo – pětačtyřicet, co to je,“ pyšnil se nadšeně.

Z dovolených posílají úsměvy a polibky.

Vylévá si zlost na své přítelkyni?

Možná by se oblíbený herec místo toho, že kontroluje svou blonďatou krásku, měl víc starat o svoji práci. Muzikál Rocky, ve kterém hrál hlavní roli a vydělal si v něm velmi slušné peníze, se bohužel prý z důvodu hádek mezi vedením Kongresového centra a produkcí už zrušil. Posledního platu se muzikáloví herci údajně ještě nedočkali. Může se dostat do pořádných finančních problémů, protože alimenty na jeho dvě děti z prvního manželství, Editku (6) a synka Benedikta (3), ani placení účtů v jeho luxusním sídle v Řitce se samo nezaplatí. „Dluží hercům poslední výplaty, proto se Roman rozhodl na produkci podat žalobu kvůli tomu, že mu nezaplatili,“ práskl jeden ze zdrojů muzikálu. Dojde všechno až k soudu? Pokud ano, byla to asi na dlouhou dobu jejich poslední společná idylka v přepychovém resortu s bílým pískem.

Při 2. těhotenství zažila hrozné chvíle.

Vrátí se mu, co udělal své exmanželce?

Jako kdyby se Romanovi pomalu, ale jistě vracela minulost. Tentokrát se ale necítí ohrožená jeho současná partnerka, ale on sám. A to je pro něho velký rozdíl. Když opustil svou exmanželku Terezu těsně před porodem jejich druhého dítěte, ani ho asi nenapadlo, že by mohl být v podobné pozici co nevidět i on. Jenže čerstvá třicátnice se prostě chce líbit a Roman se s ní bude muset naučit držet krok. Dodnes si pamatuje, když si s malou, tehdy pětiletou Editkou sedl tváří v tvář a musel jí oznámit, že jdou s maminkou od sebe. A něco takového už určitě nechce znovu nikdy zažít. Nebude tedy v jeho případě a zralém věku lepším řešením dlouho očekávaná svatba, když už je Roman stejně několik roků rozvedený a touží mít Petru jenom sám pro sebe? V tom případě si musí pospíšit, aby si blonďatá kráska nenašla za svého staršího přítele třeba jinou náhradu. Dožene ho vlastní minulost? Začíná jít pořádně do tuhého!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden