Moje sladké tajemství

Zarputile shání balík peněz na veselku

I přesto, že se herec Roman Vojtek (46) neustále chlubí věčnou a nezničitelnou láskou ke své snoubence, herečce Petře Vraspírové (32), tak zřejmě ne vše je u nich tak bezproblémové! Je zvláštní, že se totiž Roman poslední dobou až nějak příliš upnul na reklamu pomocí sociálních sítí.

Zveřejňuje fotografie, které by mu měly vydělat hezký balík peněz. Co v tom ale vězí? Zdá se, že účelem propagace je zvládnout zajistit všechny potřebné finance na svatbu. Zřejmě mu totiž nestačí jeho plat divadelního herce.

Dlouhodobě se navíc nemůže chlubit žádnými většími kšefty v televizi. Vše nasvědčuje tomu, že si Petra patrně vysnila příliš velké požadavky na jejich plánovanou veselku. Evidentně si totiž zvykla na to, jak ji Roman neustále něčím rozmazluje.

Jenže je otázkou, jestli si to Vojtek může vůbec dovolit. Patrně si to sám zavařil, protože nedávno Petře připravil doslova přepychové zásnuby na Žižkovské věži. Omotává si ji kolem prstu Ty tehdy spojil s narozeninami, které jeho drahá polovička slavila.

Vypadalo to, že chtěl Petře vystrojit parádu jako z pohádky. O něco dříve si dvojice zase užívala zimních radovánek v lukrativní destinaci v Rakousku. Uvidí se, jestli bude mít Roman finanční prostředky na to, aby ještě trumfl všechna svá dosavadní překvapení a dárečky, a Petře tak vykouzlil na její první veselce úsměv od ucha k uchu.

Nezevšední jí společné zážitky? Šušká se o ale tom, proč se Roman chová najednou tak okatě. Možná, že začíná mít obavy z toho, aby o Petru nepřišel. Přece jenom už není ten mladý lamač dívčích srdcí, co dříve býval.

Nepochybně si proto Petru tak vytrvale hýčká. Jak je vidět, tak je rád, že má po svém boku nádhernou ženu, a pravděpodobně už by si ji nedovolil ani opustit, jako to kdysi udělal své bývalé manželce Tereze (37). Ne- bylo by divu, kdyby ale Petra postupem času přestala shledávat peníze natolik důležitými. Nakonec by to mohlo ohrozit i jejich vztah. Přece jenom se jí to už musí po čase jevit dost stereotypně, když se jí Vojtek snaží zveličit každou maličkost.

Uvidí se, jestli se Romanovi povede našetřit na svatbu, na kterou by mohla Petra jednou hezky vzpomínat. Zřejmě mu jeho spoření neusnadňuje ani placení alimentů za jeho syna Benedikta (3) a dceru Editu (7).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden