Můj čas na kafíčko

Zaručené triky, jak omládnete o pár let!

Býváte poslední dobou hodně unavená? Často myslíte na dobu, kdy jste byla vitální a plná života? Tomu je jednou provždy konec! Máme pro vás pár fíglů, jak se chovat a co v žádném případě nedělat, abyste nejen vypadala, ale také se i cítila naprosto skvěle!

Nic není samo od sebe. Abyste vypadala mladší a krásnější, je potřeba začít se vašemu tělu věnovat! Děláte to sama pro sebe! Proto si během dne najděte chvilku a dopřejte si alespoň jednu aktivitu, která váš organismus hodí zpátky do pohody! Sama hned uvidíte rozdíl!

Začněte pěkně postupně

Říkáte si, že se to lehko řekne, ale hůře udělá? Tak začněte pěkně pomalu a postupně. Nemusíte přece ze dne na den kompletně přehodnotit svůj denní rytmus a změnit svůj život k nepoznání! Pro začátek zkuste chodit brzy spát a věnujte spánku minimálně šest hodin, aby si vaše tělo stihlo dostatečně odpočinout a zregenerovat se! Poté zkuste do svého jídelníčku zařadit více ovoce a zeleniny. Těžká strava vám totiž také ubírá energii a vyřadí vás na dlouhou dobu z energického tempa. Také se nezapomeňte vyhýbat stresovým situacím, jak jen to jde, a najděte si aspoň jednou týdně chvilku na to si zacvičit nebo se alespoň pořádně protáhnout. Budete si pak připadat jako znovuzrozená.

Hydratace je alfou i omegou! Vsaďte na kvalitní krém!

Co radí zkušená kosmetička?

Vaše pleť na vás vše prozradí! Proto to chce o ni začít více pečovat. V první řadě byste měla vaši pleť pravidelně hydratovat dostatečným množstvím hydratačního krému a příliš to nepřehánět s líčidly, které vaši pokožku zbytečně zatěžují. Úplně vám postačí trocha pudru, nanést řasenku a lesk na rty.

Náš vyzkoušený tip:

Nezanedbávejte odličování! Jedna z nejhorších věcí pro pokožku je nechat na ni působit kosmetické přípravky i během spánku, kdy by měla pleť, stejně jako tělo, odpočívat!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden