Můj kousek štěstí

Zas na ni prší nadávky

Zrzky prý bývají vášnivé a Kolečko se chtěl asi přesvědčit, co je na tom pravdy...

Vypadá jako neviňátko, když se usměje, každý pookřeje. Leč atraktivní Denisa Nesvačilová (31) tak trochu klame tělem.

Rozvracet vztah s malým dítětem – to je přece odedávna vnímáno jako něco nepatřičného, něco, co se nedělá. Jenže hvězda Slunečné se najednou zářivě usmívá po boku úspěšného scenáristy Petra Kolečka (38), jehož partnerkou donedávna byla modelka Aneta Vignerová (34).

Vychovávali spolu Jiřího (2). Lidé zuří! Jak se ostatně dalo čekat, vyčítají pohledné herečce, že ukradla dítěti tátu. V kuloárech se šeptá, že se dali dohromady v létě během natáčení seriálu Pálava – on se podílel na režii a scénáři, ona tu hraje.

Papír vydrží vše, ví scenárista. A zřejmě zkouší, dá-li se to aplikovat i na život sám.

To je lež!

Sám scenárista rozchod potvrdil a zdůraznil, že Denisa není jeho příčinou, neboť vztah s miss ČR 2009 Anetou Vignerovou nefungoval již delší dobu. „Soužití muže a ženy je problematické,“ zafilozofoval si. To má bezpochyby pravdu.

A odskočí-li si takový muž do cizích peřin, pak se všechny ty problémy ještě rozmnoží. Tento názor sdílí také Vignerová. „Každý domácí problém se řeší hlavně doma, a ne v jiné posteli,“ domnívá se. Sdělení, že Denisa není důvodem rozchodu, označuje za nehoráznou lež.

Kolegu Děrgela zřejmě předešel autor Pálavy osobně.

Slova „sladká“ jako pelyněk

Zato krásná zrzka a scenárista o sobě navzájem pějí ódy. „Mezi mnou a Denisou je něco čerstvého a krásného,“ vzdychá Kolečko, jako by mu bylo patnáct. Denisa Nesvačilová zase hovoří o křehké lásce a k úžasu všech dodává: „Oba jsme do vztahu vstupovali jako svobodní lidé, nikomu se nestala žádná křivda.“ To je tedy bomba.

Nicméně říct něco jako: Promiň, Aneto, cítím se hrozně, moc mě to mrzí, by bylo na lehkomyslnou seriálovou herečku asi až příliš statečné. Co takhle vystoupit s Kolečkem v televizi a z plných plic zazpívat árii z Prodané nevěsty Věrné milování? Či spíše Nevěrné milování?

Růžové brýle

Denisa opět čelí nadávkám, jako už jednou, byť nezaslouženě. Tehdy nastupovala do Slunečné, kde bylo jejím úkolem svádět hlavního hrdinu, jehož srdce však patřilo jiné. Tady ale nebylo zbytí, nařizoval to scénář.

V případě love story s Kolečkem jedná dobrovolně. „Stavět své štěstí na neštěstí někoho jiného se nevyplácí,“ upozorňuje jistá fanynka. Hvězda filmu Přes prsty si nasadila růžové brýle a nevidí, neslyší. Prý se tomu říká láska, jak praví hit Lenky Filipové (68).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden