Můj čas na kafíčko

Zásadní rozhodnutí Kostkové: Krajta nebo pes?

Oblíbená herečka a moderátorka Tereza Kostková (40) je žena činu a tak se do obnovy svého života pustila naplno a se vším všudy! Po rozvodu s exmanželem, divadelním režisérem Petrem Kracíkem (58) se už začala konečně rozhlížet po budoucím partnerovi.

A jak to s muži momentálně má? Nebojí se dalšího zklamání? Očividně má jasno! „Nemám z mužů strach a s bývalým také dobře vycházím. Nejsem ochotná zkoušet, jestli se něco nevyvrbí po třech sklenkách na baru. To si raději počkám,“ prozradila Tereza. Proslýchá se, že jejím dalším vyvoleným je její herecký kolega a sympaťák Lukáš Vaculík (54). S tím se kromě aktuálního kriminálního seriálu Temný kraj, kde spolu hrají, potkala za filmovou klapkou už několikrát. A na place, i v zákulisí to mezi nimi, podle zdroje z filmového štábu, pořádně jiskří! Jak se budou jejich sympatie vyvíjet dál?

Lukáš Vaculík

Vybudovala si nové hnízdečko lásky!

Tereza se rozhoupala také k další radikální změně. Po pořádku ve vztazích se rozhodla kompletně předělat svůj byt v Praze Vysočanech, kde žije se synkem Antonínem (9). Se vším zařizováním a vybavením jí pomohla kamarádka Gábina, žena herce a moderátora Aleše Hámy (43). Například nová temperamentní červeně vymalovaná ložnice ji musí přímo svádět k milostným hrátkám. „Tam jsem se ze začátku trochu bála nějakých experimentů, ale Gábina mě postupně navedla, abych se přece jen více odvázala. Ložnice je tak vlastně takový malý kus mého oblíbeného Španělska,“ svěřila se Tereza, která rozhodně své pouto ke španělským předkům nezapře. Že by si připravovala půdu pro dalšího partnera, se kterým by ve své nové rudé ložnici zkusila divoké hrátky a nový začátek?

Čeká nový přírůstek do rodiny!

Kdo by si myslel, že je řeč o dalším potomkovi pohledné herečky, ten bude asi hodně překvapený! Jde totiž o něco menšího, ale za to určitě nebezpečnějšího nového člena jejich malé rodiny. „Já jsem chtěla vždycky psa, ale Toník toužil po krajtě, no a vyhrál můj syn,“ vypráví příhodu se smíchem herečka, která se teď bude muset na přání synka v bytě potýkat s životu nebezpečným škrtivým hadem, který může dorůst do velikosti až deseti metrů. Čeká tak Terezu další rekonstrukce bytu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden