Můj čas na kafíčko

Zásadní životní rozhodnutí Vondráčkové: Otec nebo manžel?

Oblíbená zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (37) už pět let žije se svým manželem hokejistou Tomášem Plekancem (34) a jejich dvěma synky Matyášem (5) a Adamem (1,5) v kanadském Montrealu. Doma v Čechách má ale své rodiče, ke kterým sice jezdí každé prázdniny, ale přesto se jí po nich stýská.

Před úspěšnou herečkou tak stálo velké rozhodnutí! Zůstat doma se syny na plný úvazek nebo se po hlavě vrhnout do práce a zkusit znovu velký návrat po neúspěšném loňském turné po Čechách? Velké dilema za ni nakonec nečekaně vyřešila nabídka hlavní role v romantickém kanadském filmu Perfect kiss (Dokonalý polibek), za který dostala 500 000 korun. Jenže budou pro ni v Kanadě ještě nějaké další role?

Za vnuky bojuje! Chce je mít v Česku nastálo.

Musí si vybrat! Otec nebo manžel?

Lucky táta, hudebník Jiří Vondráček (66) už té obrovské vzdálenosti začíná mít dost a bojuje o své vnuky, jak může. „Jsem z toho nespokojený. Chtěl bych si kluky užít mnohem víc, než je vidět jen párkrát do roka“ svěřil se smutný dědeček. Přeje si, aby to Lucka nějak vyřešila, a trávila v Čechách více času, protože kluci dědečka potřebují a jednou by jim mohl hodně chybět. Lucka se tak bude muset rozhodnout! Zůstat žít se svým mužem dál v Kanadě, kde se jí rozjíždí slibná kariéra nebo se vrátit domů za svými stárnoucími rodiči? „V Česku máme všechno. Zato v Kanadě neznají ani makové buchty,“ postěžovala si s nadsázkou Lucie, které se po rodném domě opravdu stýská. Na druhou stranu svému slavnému muži slíbila, že za ním půjde třeba na kraj světa a bude s ním tam, kde bude on. Tak co má udělat?

Má nový přírůstek do rodiny!

Šuškalo se o tom, že Lucie vyřeší celou situaci kolem své kariéry a rodiny dalším miminkem. Nakonec se ale rozhodla pro zajímavé řešení a šla zlatou střední cestou. Pořídila si totiž kočku! A ne jen tak ledajakou, ale nový přírůstek do rodiny si vzala přímo z kanadského útulku. „Tam nás nedávno naprosto okouzlila tahle kočička a tak už je naše,“ pochlubila se na sociální síti svým nečekaným chlupatým přírůstkem. Lucka kočky miluje a ještě, když žila v Čechách, řadu let chovala svého milovaného a mazlivého kocoura. Přijede příště do Čech i s kanadskou kočičkou? A přijede vůbec ještě někdy nastálo?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden