Moje sladké tajemství

Zase přišla o toho „pravého“ prince

Muže střídá jako na běžícím pásu

Snad nikdo, kromě samotné Agáty Hanychové (36), není přesvědčený o tom, že jí to s novým chlapem pokaždé vydrží.

A to i přesto, že svůj nový objev vždy vychvaluje do nebes, seznámí ho s dětmi a společně stráví dovolenou. Jako opět nyní. Před pár týdny modelka ukázala světu novou lásku, Honzu Loskota (45), který byl zároveň šestým, a to ještě přiznaným, partnerem po rozvodu.

Prozradila o něm, že je normální, má práci, svoje auto, byt a skvěle vaří. Rozumí si s jejími dětmi Miou (3) a Kryšpínem (10).

Chválila ho, že je normální. Nestačilo to

Plánovala miminko

V zamilovaném opojení promluvila i o dítěti. „Třetí dítě ještě mít budu, ale rozhodně ho nechci dřív než za rok,“ přiznala. Měla tedy s Honzou velké plány. Zdálo se, že dovolená jejich vztah prověřila.

Hanychová neustále točila videa na sociální sítě, ukazovala, jak se jim bydlí v jejím novém obytném voze a byla přesvědčená, že na společně strávený čas budou všichni vzpomínat.

Na sociální síti svádí potenciální nápadníky neustále.

Pěkně to střídá

Jenže za chvíli bylo vše jinak. Agáta na své sociální síi prozradila, že ani „pan normální“ to nevydržel. Nebo ona? To je asi v tuto chvíli jedno. Po partnerských nezdarech a rozvodu s Jakubem Prachařem (37) se zdá být Agáta ve vztazích bezradná.

Ale svoje známosti umí i hezky využít. S kameramanem Markem Niessnerem tvořila vlastní pořad o mateřství, s makléřem Zdeňkem Turkem byla na dovolené v Thajsku a producent Tomáš Sobola (44) ji inspiroval k nové barvě vlasů.

S posledním partnerem, truhlářem Adamem Raiterem si zařídila obytňák, nafotila kampaň a i když o něm po rozchodu nemluvila moc hezky, nyní se prý stýkají. Ale pouze jako kamarádi. Tak kdo bude další?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden