Můj čas na kafíčko

Zase řeší krizi s partnerem?

Usměvavá herečka Ivana Jirešová (41) neměla nikdy vyloženě štěstí na muže a poté, co si našla fešného podnikatele Milana Štědru (35) zářila jako sluníčko. Jenže to už prý také skončilo. Vyšlo totiž najevo, že si Ivana se svým partnerem příliš nerozumí a že mají zásadně odlišné názory. Takže se nemohou shodnout ani na tom, jak spolu mají trávit volný čas. Sama Ivana přiznala, že zvláště v jedné důležité záležitosti se rozcházejí, i když to vypadá to, že jich bude mnohem víc. Co tedy dělá herečce tak velké starosti? Co se mezi partnery stalo?

Vůbec jí nerozumí

Ivanin partner Milan prý nepochopil její vášeň pro cestování do rozvojových zemí, kam ona tak ráda jezdí za duchovnem a za poznáváním jiných kultur. Ten má prý raději resorty v pětihvězdičkových hotelech a vyžívá se v tom, když ho někdo obskakuje, což se o Ivaně říct nedá. Ta radši jezdí do zemí, kam to lidi příliš neláká. Možná se to zdá jako banální věc, ale do budoucna, až si oba sundají ony pověstné růžové brýle, jim to může způsobit nejedno trápení a hádky.

Už teď se proslýchá, že nějaké hádky proběhly a časem to může být ještě mnohem horší. Ivana tak musí navždy zapomenout na to, že by se svým milovaným Milanem někdy vyrazila na společnou romantickou dovolenou. Ani jeden z nich totiž nechce ze svých nároků slevit, a tak se zdá, že budou vždy několik týdnů v roce trávit odděleně, což nemusí přinést vůbec nic dobrého.

Hrozí jim nevěra?

Zatímco Ivana bude například někde v Himaláji meditovat v klášterech, Milan si klidně může vyrazit na pánskou jízdu do jedno z těch nejluxusnějších resortů, kde určitě neunikne pozornosti rozvášněných turistek či místních krasavic. Stačí kapka alkoholu za tropických letních nocí a malér je na světě. Bojí se, že ji přítel podvede s milenkou? Této možnosti si je herečka prý dost dobře vědoma, protože se údajně snažila Milana přemluvit, aby své rozhodnutí ohledně dovolené ještě přehodnotil a aby dal rozvojovým zemím ještě jednu šanci.

K ničemu to ale bohužel nebylo, jelikož Milan nevidí na trmácení se v šílených vedrech s batohem na zádech vůbec nic pozitivního. Takže to vypadá, že se Ivana bude muset přizpůsobit, pokud nechce svého přítele ztratit. Mohou sice jet každý zvlášť s někým jiným, ale to herečka nechce, takže jí patrně nic jiného ani nezbývá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden