Moje sladké tajemství

Zase se jí hroutí život!

Hrozí jí až tři roky vězení, přemýšlí nad novým životem!

Dáda Patrasová (66) zažívá v životě neustálé zvraty. Starosti jí dělá jednak její manžel Felix Slováček (79), ale také květnová autonehoda, za kterou jí hrozí vězení!

Dáda po květnové autonehodě na pražských Vinohradech odmítla dechovou zkoušku a krátce nato ji zachytily kamery, jak si vyšla z domu na procházku, při které se musela přidržovat plotu, a i přesto nakonec upadla. Nehoda se vyšetřuje jako trestný čin.

Manžel Dády je pěkný proutník. Možná proto si občas ráda přihne!

Trestní stíhání

Policie zahájila trestní stíhání pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky. Vinu Patrasová od samého počátku odmítá, teď jí ale hrozí trest odnětí svobody, a to od šesti měsíců až do tří let.

Dáda může případně dostat také peněžitý trest nebo zákaz řízení. Vlastně může být jedině ráda, že se nikomu dalšímu nic nestalo. Felix Slováček se k nehodě nechtěl vyjadřovat.

Uteče nakonec za milencem do Itálie?

Manžel má zákaz mluvit

Sdělil, že má nakázáno nemluvit. Připustil, že co se týče alkoholu, má embargo. Nejspíš ho už také alkoholové výstupy jeho ženy nebaví. Možná i proto hledá neustále přízeň u jiných žen, což ale zase Patrasové přidělává vrásky a uchyluje se k dalším impulzivním a nebezpečným krokům.

Úprk do Itálie za milencem

Dáda jasně řekla, že jí není příjemné, když se Felix nechává fotografovat s cizími ženami na večírcích. Pravděpodobně si je vědoma toho, že její muž není žádný svatoušek, což dokázal i poměrně dlouhým románkem s mladou malířkou Lucií Gelemovou (39). Dáda si už v tomto směru užila dost, proto se sbalila a frnkla se odreagovat do Itálie.

Plánovala i setkání s Vitem, podnikatelem v cestovním ruchu, se kterým už delší dobu udržuje občasný milenecký vztah. Dáda se svěřila, že si s ním společný život dokáže představit, ale není to možné kvůli její práci. Třeba ale přece jen nakonec udělá zásadní krok v životě a záletného Felixe překvapí!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden