Moje šťastná hvězda

Zase se zamilovala do nepravého nápadníka?

Moje šťastná hvězda

Zamilovává se do nesprávných mužů. MARTINA RANDOVÁ (49) doufala, že jednoho dne pozná toho pravého. Dosud se tak ale nestalo. Prý uhání své kolegy a stále doufá, že stane před oltářem. Na koho má políčeno tentokrát?

Už si ze sebe, co se týče chlapů, dělá jen legraci. Sama hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Martina Randová (49) o  sobě tvrdí, že to s opačným pohlavím vůbec neumí.

A když náhodou natrefí na muže, kterému se líbí, je to podvodník nebo lhář. Ač je pro mnoho kolegyň i přítelkyň herecky velmi nadaná, krásná a chytrá, pány tvorstva očividně spíš odrazuje.

Přesto se ještě naděje na opravdovou lásku nevzdala. Když nepochodí u jednoho, pokouší se získat přízeň druhého. Poštěstí se jí tentokrát nalákat muže k oltáři, nebo zase zažije jen odmítnutí?

MILOVALA HO, ALE ON JI ODMÍTL

Když nastoupila v  roce 2015 do Ordinace v růžové zahradě, obrátil se jí život vzhůru nohama. Do té doby téměř neznámá herečka najednou dostala velkou roli a po hlavě skočila do českého showbyznysu.

Tehdy byla nejšťastnější. Po tomhle toužila celý život. Jenže si nedokázala ani náznakem představit, co všechno

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden