Moje šťastná hvězda

Zaskočil ji nečekaný konec seriálu?

Bojí se herečka, jak uživí svoji početnou rodinu?

Dvojnásobná maminka KRISTÝNA LEICHTOVÁ (36) se musí loučit se seriálem 1. MISE dřív, než bylo v plánu. Zůstane herečka v dnešní těžké době bez práce?


S prostým vysvětlením, že v době, kdy zuří válka na Ukrajině, nechce přece nikdo sledovat seriál z vojenského prostředí, rozhodla se televize Prima stáhnout z vysílání donedávna oblíbenou 1. MISI.


Jednou z hereček, které se toto rozhodnutí dotýká, je i představitelka Alice Hofmanové Kristýna Leichtová (36). Ta se přitom netajila, že na roli kývla i přesto, že byla ještě na mateřské a dojíždění na natáčení pro ni nebylo žádný med. 


Natáčet už nebudou 


Seriál z vojenského prostředí, který měl diváky nalákat na něco nového a neokoukaného, byl pro sympatickou herečku jako dar z nebes. Poprvé se na obrazovkách 1. MISE objevila loni v srpnu a po bezmála třiceti dílech zvoní seriálu pomyslný umíráček.


Z toho, že si zahraje s kolegou, byla nadšená.

Natáčení provázely potíže už od samého začátku, kdy se kvůli covidu roztočilo a nedotočilo hned několik scén, které se dodělávaly až nyní. Nakonec se povedlo dotočit čtyřicet dílů. Ty už ale diváci podle všeho neuvidí. Jedinou dobrou zprávou tedy je, že byl patrně dopředu stanoven jasný počet dílů a herci tak nepřijdou uprostřed roztočeného seriálu o práci.

Leichtová se nikdy netajila tím, že ji v případě tohoto projektu nadchla hlavně možnost zahrát si zase po boku svého kamaráda a kolegy Jana Dolanského (44). I to byl prý jeden z důvodů, proč na roli kývla. O tom, že doma bojovala dle svých slov se stereotypem, ani nemluvě. 

Vymění jeden projekt za druhý?

Zrušenou 1. MISI má údajně nahradit zbrusu nový seriál, který by měl běžet na obrazovkách televize Prima snad od začátku prázdnin. Jedná se o novinku ze zpravodajského prostředí  s názvem Dobré zprávy.

„Momentálně se staví kulisy ve studiu, a to se děje jen v případě, že seriál bude mít více než čtyřicet dílů,“ prozradil zdroj z Primy. Proslýchá se také, že by se mohla v hlavních rolích objevit právě Leichtová, která coby dvojnásobná maminka jistě ocení každou vydělanou korunu. Snad jí to vyjde a nebude se muset strachovat o budoucnost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden